כללי בלנק חדש

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה אפשר לשפר בבלנק ועיקר בלוגו

קבצים מצורפים

• בלנק.jpg
    1.8 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
הי
לא צרפת כלום :)

• הוסף לסימניות
יפה מאד
את הרקע של הכתיבה קצת להבהיר
לסדר מרכאות טיפוגרפיות

• הוסף לסימניות
נראה לי שביהמד"ר צריך לכתוב כך- ביהמ"ד

• הוסף לסימניות
אני רואה שאין פה מה לשפר?
אבל בלוגו נראה לי שיש מה להוסיף לא?

• הוסף לסימניות
בלוגו- המעברים מתחילים בכל אות מחדש, נראה לי שעדיף מעבר אחד על הכל. יותר יסדר אותו.
וגם השוליים של הסרט, אמורים להכנס מאחורי העיגול.
הכתב בלוגו "בישטינא"- לא כ"כ קריא, אבל לפי מה שזכור לי ככה זה בערך כל הלוגואים של החסידויות.

מעבר לזה, תיקונים קטנים:
כמו שאמרו כבר- מרכאות טיפוגרפיות, וה-ביהמ"ד.
הפונט של האנגלית למטה- לשנות אותו לפונט תקני (האותיות שבורות)
וה-13 בטקסט האנגלי- יצא אמרלד בולד/בלאק...

העיצוב חסידי למהדרין, אבל זה מה שרצית בעצם, לא?

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ומתאים לקהל היעד.
בכל אופן תנסי להוריד את העיטורים במקום שכותבים, חלק יהיה יותר טוב לדעתי (או מקסימום להבהיר יותר כמו שכתבו פה) אחרי הכל צריך לתת מקום למילים שיכתבו בפנים וזה עלול להפריע בעין.
דבר נוסף, למטה בכתובת, תנסי לעשות גם את הכתובת באנגלית ביישור ימני. בדר"כ לא עושים שני טורים שמיושרים אחד לשני כי זה יוצר חלל כלוא (למרות שאצלך יש הרבה רווח אז זה יותר טוב)
הסרט זהב שיש בלוגו שעליו כתוב בנשיאות וכו' - השוליים שמה מדי כהים מפריע לקרוא את מה שכתוב
חוצמיזה עבודה נהדרת
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שכחתי, איך אני משנה את המרכאות טיפוגרפיות?

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה את עובדת?

• הוסף לסימניות
document setup,
ובחלק השלישי- type options, להוריד את ה-V מ-use typographer's quotes.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה