כללי בלנק לרשת כוללים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הבלנק המצורף. מה ניתן לשנות, להוסיף וכו'.
תודה!

קבצים מצורפים

• דף בלנק רשת כוללים.png
    KB 882.5 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!!!
האם הרקע בחצי התחתון לא כהה מידי?
בהדפסה הוא עלול להתכהות עוד קצת.

• הוסף לסימניות
יפה!

מאוד יפה ומרשים, כמה הארות
1. הפונט "אוריה" לדעתי פחות מתאים פה, אני חושבת שצריך ללכת על סגנון של משהו יותר בסגנון חסידי מפואר סריפי ולא ארצישראלי (ליבורנה למשל או משהו דומה)
2. הרקע צריך להיות יותר בשקיפות כי הבלנק נועד לכתיבה וכדי שהכתב יהיה ברור וקריא הרקע צריך להיות פחות בולט
3. את השורה שלמטה הייתי צובעת בצבע כהה ומגדילה קצת (כי בכל זאת, זו המטרה הסופית, התרומות, לא??..)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1170214:
עבודה מקסימה!!!
האם הרקע בחצי התחתון לא כהה מידי?
בהדפסה הוא עלול להתכהות עוד קצת.

תודה!
אני באמת אנסה להבהיר קצת כדי שלא יתקבל כהה מידי בהדפסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1170223:
מאוד יפה ומרשים, כמה הארות
1. הפונט "אוריה" לדעתי פחות מתאים פה, אני חושבת שצריך ללכת על סגנון של משהו יותר בסגנון חסידי מפואר סריפי ולא ארצישראלי (ליבורנה למשל או משהו דומה)
2. הרקע צריך להיות יותר בשקיפות כי הבלנק נועד לכתיבה וכדי שהכתב יהיה ברור וקריא הרקע צריך להיות פחות בולט
3. את השורה שלמטה הייתי צובעת בצבע כהה ומגדילה קצת (כי בכל זאת, זו המטרה הסופית, התרומות, לא??..)
בהצלחה

תודה!
מקבלת את הארות בתודה ואשנה בהתאם. צודקת מאד לקבל השורה התחתונה.

• הוסף לסימניות
בכללי זה מאוד יפה.
א. כמו שאחרים אמרו הרקע מדי כהה. צריך להבהיר מאוד.
ב. לדעתי לא יתכן שדף לוגו ימלא ככה 3 צדדים. הוא תופס מדי הרבה מקום. תבדקו על איזה צד אתם מוותרים...
ג. הצבעים של הלוגו של ספינקא לעומת כל הדף לוגו, לדעתי, לא מתמזגים מספיק יפה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי (בתוכן לא בעיצוב)
1. את ה'בנשיאות' בכותרת להוציא משורה זו, ולהעלות מעל הקו, זה לא קשור לכתובת, אפשר להוסיף שם פרטי התתקשרות, מס' טל' מס' עמותה וכדו'
2. אחזקת כוללים נראה לי שצריך לכתוב החזקת כוללים (אחזקה מלשון תחזוקה - תיקונים) או ביטוי אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה