כללי בלנק

• הוסף לסימניות
חו"ד בבקשה.
תודה.

קבצים מצורפים

• קל 1.jpg
    KB 56.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד..
בלי הרבה התבוננות, אתה בטוח שיש מקום לטקסט בגוף המכתב?.....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד..

• הוסף לסימניות
והנה הכרטיס ביקור

תודה

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור ק.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, קומפוזיציה טובה, צבעים נעימים.
הגל הוקטורי בבלנק בימין למטה - מיותר לחלוטין. וגם מפריע לכתיבה.
כנ"ל בכרטיס ביקור - הוא (לטעמי) לא מוסיף משהו שחסר, ולכן אפשר בהחלט להוריד אותו, או לתת לו שקיפות ממש מינימלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;328962:
יפה מאוד..

מה מקטין לך את המקום לטקסט? העיטור בצד ימין?- הוא אמור להיות ברקע שאפשר לכתוב עליו, מקסימום אפשר להבהיר אותו מעט.

או משהו אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;328978:
יפה מאוד, קומפוזיציה טובה, צבעים נעימים.
הגל הוקטורי בבלנק בימין למטה - מיותר לחלוטין. וגם מפריע לכתיבה.
כנ"ל בכרטיס ביקור - הוא (לטעמי) לא מוסיף משהו שחסר, ולכן אפשר בהחלט להוריד אותו, או לתת לו שקיפות ממש מינימלית.

איזה גל בכרטיס ביקור?

• הוסף לסימניות
הנה עם שינויים 'על הגל'. איך עכשיו?

אשמח לכל תגובה.

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור ש.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 10
  • קל 2.jpg
    KB 55.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מענין שהצורות האלו שחוזרות על עצמן כבר קצת נדושות, ולמרות זאת, פה זה דווקא יצא מאד מאד יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;329014:
מענין שהצורות האלו שחוזרות על עצמן כבר קצת נדושות, ולמרות זאת, פה זה דווקא יצא מאד מאד יפה.

ה'צורות הנדושות' שחוזרות על עצמן לא נפלו פה סתם, הן נוצרו תוך תכנון של הצורה הסופית שלהן שתתאים ללוגו, לאופי ולאוירה של ה'מפעל'
אולי לכן הן 'יצאו מאד מאד יפה.'

ובאמת תודה על התגובה, זה חשוב לי מאד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
ורןאים שה'צורות הנדושות' נעשו עם הרבה מחשבה!!!

"יד תומך" זה לא בעברית!!! היד תומכת.... מה זה בדיוק? שעטנז???

• הוסף לסימניות
עבודה יפה! רואים השקעה. אני כנ"ל הייתי מוותרת על העיטור בצד ימין של הבלאנק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;329019:
יפה מאד!
ורןאים שה'צורות הנדושות' נעשו עם הרבה מחשבה!!!

"יד תומך" זה לא בעברית!!! היד תומכת.... מה זה בדיוק? שעטנז???

הי, רגע. שיהיה ברור שהלוגו לא שלי. גם לא השם.
זה שם ישן ישן ואין לי מושג מהיכן הוא לקוח.

הם רק רצו ריענון לניירת שלהם בלי לגעת בלוגו ובצבעו ובלשונו.(הניירת הישנה ה"י)

העבודה כוללת:
  1. 2 בלנקים אחד לארה"ק ואחד לחו"ל. דומים מאד עם שינויים קלים בטקסט
  2. כרטיס ביקור זהה לשני אישים שונים
  3. מעטפת חלון למשלוח לחו"ל
  4. מעטפת תגוביינא.
ועכשיו תתמחרו.
בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Designer;329031:
עבודה יפה! רואים השקעה. אני כנ"ל הייתי מוותרת על העיטור בצד ימין של הבלאנק
גם אחרי ששיקפתי אותו?
אגב, אריאלס, מה את אומרת?(השינוי בא אחרי הבקורת שלך.)

• הוסף לסימניות
העבודה יפה מאוד , שילוב הצבעים עדין ונקי

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. גם אני דוגלת בזה שכדאי להוריד את העיטור הימני לגמרי. הוא מיותר וגם קצת מפריע ל'אידיליה' של הבלנק. לגבי התמחור - מתחיל ב1200 ש"ח..

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
מסכימה לגבי הגל הימני בנייר המכתבים - אפשר לוותר עליו לחלוטין.

לגבי הבלנק לאנגלית - יש לקחת בחשבון שהגל בצד שמאל למעלה (זה שמקיף את הלוגו) גולש עמוק לתוך שטח הכתיבה בדף.
בעברית זה לא כ"כ מפריע, שכן בדר"כ מקום זה נותר ריק למדי (אם כי יש לתת את הדעת היכן לכתוב את התאריך בראש המכתבים, ומה יקרה במסמכים ארוכים, שזה יהיה עמוד 2 שלהם).
אבל באנגלית זהו אזור חשוב ביותר, ולא נותר בו חלל פנוי לכתיבה.

אני מקווה שלקחת עובדות אלה בחשבון.

לגבי הבלנדים - ה"צורות הנדושות" - חכמה בעיצוב גרפי היא לא להשתמש רק במה ש"טרנדי" ו"אופנתי" ואפילו "יפה", אלא למצוא את האלמנטים/הטכניקה שיביעו את המסר בצורה הטובה ביותר, רצוי - באמצעים עדכניים ופופולאריים. כאן - זה נעשה היטב, ולכן זה מתקבל כ"כ טוב.

• הוסף לסימניות
עבודה נקיה ונעימה לעין בהחלט.
בפורמט המחודש עם השקיפות של העיטור בימין, ממש לא מפריע לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;329162:
יפה מאד.
מסכימה לגבי הגל הימני בנייר המכתבים - אפשר לוותר עליו לחלוטין.

לגבי הבלנק לאנגלית - יש לקחת בחשבון שהגל בצד שמאל למעלה (זה שמקיף את הלוגו) גולש עמוק לתוך שטח הכתיבה בדף.
בעברית זה לא כ"כ מפריע, שכן בדר"כ מקום זה נותר ריק למדי (אם כי יש לתת את הדעת היכן לכתוב את התאריך בראש המכתבים, ומה יקרה במסמכים ארוכים, שזה יהיה עמוד 2 שלהם).
אבל באנגלית זהו אזור חשוב ביותר, ולא נותר בו חלל פנוי לכתיבה.

אני מקווה שלקחת עובדות אלה בחשבון.

לגבי הבלנדים - ה"צורות הנדושות" - חכמה בעיצוב גרפי היא לא להשתמש רק במה ש"טרנדי" ו"אופנתי" ואפילו "יפה", אלא למצוא את האלמנטים/הטכניקה שיביעו את המסר בצורה הטובה ביותר, רצוי - באמצעים עדכניים ופופולאריים. כאן - זה נעשה היטב, ולכן זה מתקבל כ"כ טוב.
חשבתי גם על הבעיה של הכתיבה באנגלית אבל מאחר וזו צורת הלוגו ודרישת הלקוח שהלוגו יתקבל מספיק ברור עם הכיתוב של יד תומך באנגלית לכן לא נראה לי אפשרי להקטין את הלוגו מה שאולי כן אפשר להעביר את כל הפנל לצד ימין של הדף וזה בתנאי :
1.שמקובל בארה"ב לשים פנל בצד ימין
2. שאני יכולה להעביר את הכיתוב של הלוגו לצד שמאל של הלוגו ושהיד תהיה בצד ימין
מה אתם אומרים ?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאפשר לוותר גם על הגל בצד שמאל-
- המילים "יד תומך" יושבות על הגלם וזה לא מתקבל יפה
-הגלים הצפופים יותר מתחת ללוגו מתקבלים יפים, אך הגלים שנפתחים יותר לא יפים בעיניי.

ובמקום הגל אתה יכול להמשיך את המלבן התכלת עד למעלה ובתוכו ליצור עוד צורה בצבע תכלת בהיר יותר, כמו שיש בכרטיס ביקור, ואז בתוך הלב לצבוע בלבן.

לגבי הלוגו- למה קו המתאר של היד הוא ירוק זית כזה, והצבע הזה לא חוזר על עצמו בשום מקום בבלנק? נראה לי שהצבע המיוחד הזה מיותר. עדיף להחליף לשחור או כחול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה