נכתב ע"י 2OR;328962:יפה מאוד..
בלי הרבה התבוננות, אתה בטוח שיש מקום לטקסט בגוף המכתב?.....
נכתב ע"י ariels;328978:יפה מאוד, קומפוזיציה טובה, צבעים נעימים.
הגל הוקטורי בבלנק בימין למטה - מיותר לחלוטין. וגם מפריע לכתיבה.
כנ"ל בכרטיס ביקור - הוא (לטעמי) לא מוסיף משהו שחסר, ולכן אפשר בהחלט להוריד אותו, או לתת לו שקיפות ממש מינימלית.
נכתב ע"י גינגית;329014:מענין שהצורות האלו שחוזרות על עצמן כבר קצת נדושות, ולמרות זאת, פה זה דווקא יצא מאד מאד יפה.
נכתב ע"י sara100;329019:יפה מאד!
ורןאים שה'צורות הנדושות' נעשו עם הרבה מחשבה!!!
"יד תומך" זה לא בעברית!!! היד תומכת.... מה זה בדיוק? שעטנז???
גם אחרי ששיקפתי אותו?נכתב ע"י Designer;329031:עבודה יפה! רואים השקעה. אני כנ"ל הייתי מוותרת על העיטור בצד ימין של הבלאנק
חשבתי גם על הבעיה של הכתיבה באנגלית אבל מאחר וזו צורת הלוגו ודרישת הלקוח שהלוגו יתקבל מספיק ברור עם הכיתוב של יד תומך באנגלית לכן לא נראה לי אפשרי להקטין את הלוגו מה שאולי כן אפשר להעביר את כל הפנל לצד ימין של הדף וזה בתנאי :נכתב ע"י Graphic;329162:יפה מאד.
מסכימה לגבי הגל הימני בנייר המכתבים - אפשר לוותר עליו לחלוטין.
לגבי הבלנק לאנגלית - יש לקחת בחשבון שהגל בצד שמאל למעלה (זה שמקיף את הלוגו) גולש עמוק לתוך שטח הכתיבה בדף.
בעברית זה לא כ"כ מפריע, שכן בדר"כ מקום זה נותר ריק למדי (אם כי יש לתת את הדעת היכן לכתוב את התאריך בראש המכתבים, ומה יקרה במסמכים ארוכים, שזה יהיה עמוד 2 שלהם).
אבל באנגלית זהו אזור חשוב ביותר, ולא נותר בו חלל פנוי לכתיבה.
אני מקווה שלקחת עובדות אלה בחשבון.
לגבי הבלנדים - ה"צורות הנדושות" - חכמה בעיצוב גרפי היא לא להשתמש רק במה ש"טרנדי" ו"אופנתי" ואפילו "יפה", אלא למצוא את האלמנטים/הטכניקה שיביעו את המסר בצורה הטובה ביותר, רצוי - באמצעים עדכניים ופופולאריים. כאן - זה נעשה היטב, ולכן זה מתקבל כ"כ טוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים