כללי בלנק

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה.

נראה לי הרצועה השמאלית
לא כ"כ משתלבת עם העיצוב הסימטרי.

• הוסף לסימניות
בלנק מהמם!! (אם כי עכשיו אני רואה את הלינק והוא פשוט נראה טוב).
חסידיש, יוקרתי ונקי
ישר לדפוס....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בלאנק יפיפה.
חסר לי משהו בתוך העיגול של הלוגו למעלה.
אולי איזה פרח...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

החלל הלבן הריק בתוך הסמל קצת בולט מדי
אולי להכניס שם עיטור, או אפילו את המילה אלעד?

וגם אולי להפוך את הכיוון של הרצועה בצד

• הוסף לסימניות
הבלנק מיוחד.
רק שלא הבנתי מה היה רע בקודם.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה רק יש בעיה שזה לא טיגרמן זה הורביץ

• הוסף לסימניות
ומה רע בכך ?

קבצים מצורפים

• מועדף.jpg
    KB 574.2 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מיוחד

ויפה מאוד

הייתי מוריד את כל הסטריפ השמאלי
כולל המלל
המלל בצד כבר רץ עשרות שנים בכל מיני בלנקים של מוסדות
זה נדוש ומיותר על הבלנק אין צורך ליכנס לפרטים

כל אחד כותב על הבלנק כל מיני ארגונים שאינם קיימים כל השנה אבות ובנים, ישיבת מרדכי הצדיק, גמ"ח נייר טואלט, אוצר הספרים, ארגון איש לרעהו וכו'

הבלנק יראה יותר מקצועי בלי המלל המטריד שנתפס אצל אנשים כלא אמין

כל זמן שלא כתוב מה, אפשר עוד לדמיין שזה מוסד גדול, חבל סתם ליכנס לפרטים קטנים.

זוהי עניות דעתי בנושא בלנקים
והריני מתיר לכל מאן דבעי לחלוק עלי:)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפהפה.
הטקסט בצד שמאל יפה מספיק גם בלי הרצועה, לא צריך אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה