כללי בלנק

• הוסף לסימניות
הלקוח מעונין שיהיה מכובד ולבבי ואם אפשר גם שישדר שהולכים על גדול.

קבצים מצורפים

• בלנק מפתח של בנים-01.jpg
    KB 163.1 · צפיות: 16
  • בלנק מפתח של בנים-02.jpg
    KB 173.6 · צפיות: 18
  • בלנק מפתח של בנים-03.jpg
    KB 179 · צפיות: 14
  • בלנק מפתח של בנים-04.jpg
    KB 178.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מאד יפה.
אהבתי את הצבעים.
האחרון פחות מכולם.

• הוסף לסימניות
ארגון מיוחד.
הצבעים יפים מאוד. למה שלא תתני לו לבחור?

• הוסף לסימניות
יפה מאד
2 ו3 הכי אהבתי

נראה לי שיותר נוח לכתוב ב2

• הוסף לסימניות
מקסים!
או 2 או 3
(4 ממש לא! לא ברור המקל המאורך)

• הוסף לסימניות
3 מאוד יפה

• הוסף לסימניות
הייתי אומר בשביל בלנק ללכת או על הראשון או השני, למרות שהשני והשלישי יותר מעניינים ויצירתיים,
זה צריך להיות מה פחות מקוצ'קצ',
(אני מאמין שאני לא מחדש כלום!)

• הוסף לסימניות
הלוגו יותר מידי גדול על הדף צריך להקטין אותו

• הוסף לסימניות
השני הכי מתאים לבלנק.
אבל השאר יפיפיים ויצירתיים.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי למטה בסוף המפתח צורת מפתח

• הוסף לסימניות
השני.
הכי מתאים לבלנק ובכ"ז יש בו חידוש לדעתי.
הצלחה ברובה!

• הוסף לסימניות
וודאי שהשלישי.
הלוגו מספיק כבד, אין צורך באלמנטים כבדים נוספים על הבלאנק.
בהצלחה יקירתי!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
אם הולכים על השלישי יש לשים את הלוגו מצד שמאל, אחרת אין מקום לטקסט.

• הוסף לסימניות
העיצובים יפים מאוד.
גם לדעתי מס' 2 הכי מתאים ונח לבלנק.
גם מס' 3 יכול להיות טוב, כשאת מזיזה את הלוגו לצד שמאל, כמו שמישהי כבר אמרה, וחוץ מזה - העננים שם עושים לי ממש לא טוב, למה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם במס' 2 כדאי להזיז את הלוגו לצד שמאל, כמו שזה זה לוקח המון מקום על חשבון המקום שמיועד לכתיבה.

• הוסף לסימניות
מבחינה פרקטית - מס' 2
את השורה למטה להרחיב קצת שתהיה מיושרת לעליונה

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על 3, רק קצת להקטין את הלוגו כדי שיוכלו לכתוב בנוח, ואולי גם לסגור אותו באיזשהוא צורה יפה, 1 ו2 אין אופציה לכתוב הרבה טקסט במידה ויצטרכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה