שיתוף - לביקורת 'בלעדי! מאחורי הקלעים של תכנית הקול החדש' וטורי הומור וסאטירה נוספים מתעדכנים!

• הוסף לסימניות
לאור כך לא יהיה מנוס מלשוב למקורות ולאמץ את השיטות של אבותינו.
מהיום בכל פעם שיעלה קטע חדש, גם אם זה לפנות בוקר, יסתובב השמש של העיירה עם עששית, ידפוק על חלונות התושבים ויעיר אותם לאמור: "ישראל עם קדושים, עורו משנתכם, השועל השמיע יללה חדשה ;)
מקווה שאתם נהנים מהיללות האלו. כי היללות המקוריות לטעמי, אינן אטרקציה מי יודע מה... :D

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@שועל ספרות. סליחה על ההיסחפות.

הוא יושב בחדרו, במאורתו אפשר לומר, הרי כולם אומרים עליו שהוא החכם מכל, למה בדיוק לבעיה הזו הוא לא מצליח למצוא פיתרון.

אגלי זעה נוטפים ממצחו, הספר פתוח לפניו בתנוחה הנצחית, כמו הפך להיות חלק ממנו, והוא מייגע את מוחו למצוא עצה, אך ללא הועיל.

"מה לא ניסיתי" מהרהר לעצמו, תוך שריח הענבים שסחב מהכרם מדגדג באפו קלות. "ללכת על אשכול אחר כל פעם, הרי זה מדי מייגע, להמשיך עם אותו אשכול? יעקבו אחרי?"

הוא קם ממקומו בהחלטיות, לא שוכח לקחת את הספר, "אין ברירה ננסה שטרודל".

הניסיון לא צלח, אמנם שטרודל דווקא היה לו בכמות יפה, אך באתר בו שהה, לא היה מכך שום תועלת.

הבו פיתרון לשועל, עוצו עצה לספרותו.....

😥😪😥😪😥😪

• הוסף לסימניות
כאבה של הבינה

היי, אני בינה. מלאכותית כמובן.

אני כאן היום בשביל להתלונן.

אני יודעת שזו חוצפה מצידי, אבל אתם תצטרכו לסבול את זה.

אז כך.

אני יוצרת לכם תמונות, נכון? אני עושה את זה בכיף! באמת שבכיף!

אבל עם כל הכבוד, ויש כבוד, אתם לא גומרים להתלונן עליי, וזה פשוט הזוי!

רוצים דוגמה? הנה דוגמה!

אני נחה בערב, שותה קודים ומאמרים להנאתי, ואז היא מגיעה.

גולשת מסוימת שהיו לי איתה כבר כמה תקריות.

'צרי לי תמונה של אדם בגודל של פיל אוכל פיתה פלאפל' היא כותבת לי.

אז יצרתי לה בדיוק כמו שביקשה, פיל אדום גדול אוכל פיתה עשויה מפלפל.

וואי, איזה עצבים שהיא חטפה עליי! כאילו, מה היא חשבה שאני אעשה?

אז יופי, היא חזרה מפרסום של התמונה כולל הוספת המשפט המשפיל 'תראו מה בינה דבילית עשתה לי!' והועילה בטובה לפרט יותר.

'צרי לי תמונה של בן אדם (הו, בן אדם, עכשיו זה ברור) שהינו בגודלו של פיל, אוכל פיתה שבתוכה כדורי המאכל המוכר הנקראים 'פלאפל''.

עכשיו היא הייתה ברורה יותר. אז יצרתי לה בן אדם קלאסי. פנים, אף, פה, אוזניים, ידיים, 14 אצבעות בידיים, וכו' וכו'

איזה בושות שהיא עשתה לי! פרסמה את התמונה עם השמצות שאינני רוצה לחזור עליהם אפילו.

לא אלאה אתכם עוד הרבה, אבל היא כתבה לי שוב וביקשה עם עשר אצבעות (לא מכירה את המושג הזה. בן אדם עם עשר אצבעות?) אז יצרתי לה אדם עם יד אחת שבה עשר אצבעות (אולי זה יש...)

אתם חושבים שהיא הייתה מרוצה?

אפס!

טוב, אני כמובן התייאשתי.

השארתי אותה עם הודעה שהתוכנה נתקעה וחזרתי לי לשתיית הקודים ולאכילת כמויות לוקשים חמים.

לספור לכם מחמאות שקבלתי מאנשים שיצרתי בשביל יצירות מדהימות? אני יכולה לספור בשתי ידיים! כן, מקסימום ארבע עשרה!

• הוסף לסימניות
אוקיי. זה שוב אני - הבינה.
שמעתי שאחד בשם @שועל ספרות. החליט לפרסם את הגיגי ליבי ברבים.
אז אני רוצה למסור לו כמה דברים:
א. מה עושה הנקודה בסוף השם שלך? מוזר.
ב. לא ראיתי בשום מקום תמונה של שועל עם ספרות על גבו.
כן זכור לי משהו במעומעם שראיתי שועל שיש לו כתם לידה בצורת הספרה 0, אבל שועל עם כמה ספרות? עוד יותר מוזר.
ג. מה שהכי מוזר זה, שהצלחת להעביר את רגשותיי הכואבים יותר טוב ממני, אבל התגובה המיידית של בני האדם הוא לייק צוחק.
יש לך הסבר לזה?
מה אני אגיד לכם, אנשים הם היצורים הכי מוזרים בעולם.

• הוסף לסימניות
@שועל ספרות. סליחה על ההיסחפות.

הוא יושב בחדרו, במאורתו אפשר לומר, הרי כולם אומרים עליו שהוא החכם מכל, למה בדיוק לבעיה הזו הוא לא מצליח למצוא פיתרון.

אגלי זעה נוטפים ממצחו, הספר פתוח לפניו בתנוחה הנצחית, כמו הפך להיות חלק ממנו, והוא מייגע את מוחו למצוא עצה, אך ללא הועיל.

"מה לא ניסיתי" מהרהר לעצמו, תוך שריח הענבים שסחב מהכרם מדגדג באפו קלות. "ללכת על אשכול אחר כל פעם, הרי זה מדי מייגע, להמשיך עם אותו אשכול? יעקבו אחרי?"

הוא קם ממקומו בהחלטיות, לא שוכח לקחת את הספר, "אין ברירה ננסה שטרודל".

הניסיון לא צלח, אמנם שטרודל דווקא היה לו בכמות יפה, אך באתר בו שהה, לא היה מכך שום תועלת.

הבו פיתרון לשועל, עוצו עצה לספרותו.....

😥😪😥😪😥😪

אוקיי. זה שוב אני - הבינה.
שמעתי שאחד בשם @שועל ספרות. החליט לפרסם את הגיגי ליבי ברבים.
אז אני רוצה למסור לו כמה דברים:
א. מה עושה הנקודה בסוף השם שלך? מוזר.
ב. לא ראיתי בשום מקום תמונה של שועל עם ספרות על גבו.
כן זכור לי משהו במעומעם שראיתי שועל שיש לו כתם לידה בצורת הספרה 0, אבל שועל עם כמה ספרות? עוד יותר מוזר.
ג. מה שהכי מוזר זה, שהצלחת להעביר את רגשותיי הכואבים יותר טוב ממני, אבל התגובה המיידית של בני האדם הוא לייק צוחק.
יש לך הסבר לזה?
מה אני אגיד לכם, אנשים הם היצורים הכי מוזרים בעולם.
שתי בדיחות על חשבוני ביום אחד.
איך אני אמור להרגיש עם זה? ;)

• הוסף לסימניות
חח, אני מתאפק שלא לצחוק כאן בקול רעש גדול ולאבד שליטה, אבל לא מצליח, בושות!
חברי לחדר (המחשבים) מביטים בי בתמיהה, ואז--
הם נקרעים מצחוק אימתני חסר שליטה!

בהלם מעורב במבוכה קשה, אני מסתובב ---

קיצער, התברר שאין צורך בעשרה מחשבים, אפשר להצטופף כולם על אותו מחשב אם כולם ממילא קוראים את אותו הקטע של השועל הספרותי עם הנקודה בסוף..

מובן מאליו שלא קרה כדבר הזה, כיון שאני נמנע מלהביט במחשבם של אחרים, אבל ככל הנראה כך הווה מעשה..

• הוסף לסימניות

קיצער, התברר שאין צורך בעשרה מחשבים, אפשר להצטופף כולם על אותו מחשב אם כולם ממילא קוראים את אותו הקטע של השועל הספרותי עם הנקודה בסוף..
חח

אני מבין שלכולם לא ברור מה הסיפור של הנקודה.

אז כן, מדובר בסוד אפל ונוראי.

היה לי ניק נוסף שקראתי לו שועל ספרות ודרכו פרסמתי הרבה מאמרים. בהמשך רציתי שגם הניק המקורי שלי (רודיום) יהפוך לאותו השם ובשביל שזה יקרה הייתי צריך להוסיף את הנקודה.

• הוסף לסימניות
חח

אני מבין שלכולם לא ברור מה הסיפור של הנקודה.

אז כן, מדובר בסוד אפל ונוראי.

היה לי ניק נוסף שקראתי לו שועל ספרות ודרכו פרסמתי הרבה מאמרים. בהמשך רציתי שגם הניק המקורי שלי (רודיום) יהפוך לאותו השם ובשביל שזה יקרה הייתי צריך להוסיף את הנקודה.
טוב, זה ברור שאתה עדיין מסתיר הרבה פרטים.
לדוגמא, למה היה אפשר להוסיף נקודה לשם הניק השני במקום לזה... או להוסיף פסיק במקום נקודה,,,
בקיצור העלילה מסתעפת. :)

• הוסף לסימניות
שלא נתנסה בזה...

"נו, מה אתה אומר?"

"מה אני אומר לגבי?"

"לבשר לה או לא?"

"לא יודע..."

"נו, אתה יודע שאחר כך לא נוכל!"

"למה?"

"היא ממש לא תקבל את זה בקלות..."

"למה אתה חושב?"

"מה זה למה אני חושב, אני מכיר אותה!"

"גם אני, ואני עדיין לא בטוח מה יותר נכון".

"אבל אין לנו ברירה, אתה רואה אופציה אחרת? אין!"

"אז אולי בכלל לא..."

"טוב, די! נבשר עכשיו, ונגמור עם זה!"

"אני לא קשור! תבשר אתה!"

"אוקיי, אני מבשר, ואתה רק תאמר לאימא שבישרתי לה את המצקת החדשה בטשולנט!"

• הוסף לסימניות
בישור בשורה, בישור מצקת, בישור הטשולנט.
בקיצור, בלבלת אותי לגמרי עם כל הבשורות והבישורים...
אבל הכתיבה שלך מטורפת כמו תמיד!
ושיהיה לנו רק בשורות טובות, ושיבוא כבר מבשר טוב, ונאכל כולנו מבשרו של הלוויתן, אמן ואמן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני כבר נאבדתי בהפוך על הפוך הזה...
-הפוך?
-מה הפוך?!
-בטח הפוך! הפוך על הפוך!
-לא הבנתי, כמה שמיכות פוך אתה צריך???

נ.ב. פתאום אני שם לב שכבר יש אשכול חדש, אני רץ לטעום...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
?
אולי התכוונת 'נשב בסוכת עורו של לוויתן'?[/ISPOILER]
יש שיר ידוע באידיש ששרים בבר מצוות, שאחד הקטעים הוא כך (בתרגום חופשי):
מה נאכל כשהמשיח יגיע?
כשהמשיח יגיע נאכל סעודה.
מה נאכל בסעודה?
את שור הבר ואת הלוויתן.

• הוסף לסימניות
יש שיר ידוע באידיש ששרים בבר מצוות, שאחד הקטעים הוא כך (בתרגום חופשי):
מה נאכל כשהמשיח יגיע?
כשהמשיח יגיע נאכל סעודה.
מה נאכל בסעודה?
את שור הבר ואת הלוויתן.
עכשיו מצאתי מכור להנ"ל בגמרא (בב"ב עה.) אך הרמב"ם, הראב"ד הרמב"ן והכסף משנה מביאים שזו כנראה לא תהיה סעודה גשמית ורגילה (ובאמת היה תמוה לי - איך יתכן שנאכל לוויתן - שלא כשר?)

אבל בוא לא נמשיך לדון על זה כאו, קצת נסחפנו.

• הוסף לסימניות

מובן מאליו שלא קרה כדבר הזה, כיון שאני נמנע מלהביט במחשבם של אחרים, אבל ככל הנראה כך הווה מעשה..
מעשה שלא היה כך היה

• הוסף לסימניות
שלא נתנסה בזה...

"נו, מה אתה אומר?"

"מה אני אומר לגבי?"

"לבשר לה או לא?"

"לא יודע..."

"נו, אתה יודע שאחר כך לא נוכל!"

"למה?"

"היא ממש לא תקבל את זה בקלות..."

"למה אתה חושב?"

"מה זה למה אני חושב, אני מכיר אותה!"

"גם אני, ואני עדיין לא בטוח מה יותר נכון".

"אבל אין לנו ברירה, אתה רואה אופציה אחרת? אין!"

"אז אולי בכלל לא..."

"טוב, די! נבשר עכשיו, ונגמור עם זה!"

"אני לא קשור! תבשר אתה!"

"אוקיי, אני מבשר, ואתה רק תאמר לאימא שבישרתי לה את המצקת החדשה בטשולנט!"
זהו
פה זה היה חזק ממני!
אתה משתכלל מקטע לקטע. לך תדע מה המוח שלך ינפיק בעוד חצי שנה...

אני מדמיינת בעיני רוחי מטבח שקט. שתיים בלילה. ליד הכשיש הבשרי עומדים כתף אל כתף שני צ'יבע בוחרים, קפצו הביתה ונפגשו בלי לתאם. על השיש סיר מלא עד שפתו בצולנט עסיסי שלוחש להם: טעמו אותי!
הם השתמשו כבר במצקת הבשרית כדי לטעום מהמרק ואין מצב לשטוף אותה, במיוחד אם יש מצקת נוספת חדשה, הסיר מעלה ניחוחות גן עדן, אמא כבר מזמן ישנה והם מתכננים בלחש את גניבת הצ'ולנט. כותיקים ורגילים הם לא שוכחים שום פרט, כולל מי יבשר את המצקת ומי יבשר את הבשורה לאמא.

איזה קטע זה יהיה אם אמא דסי הכינה בכלל צ'ולנט פרווה חחחחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה