דרוש מידע "בלעך"= פח לגז לשבת , האם כדאי לקנות את היקרים או שמספיק את הסטנדרטים ?

• הוסף לסימניות
למה בלעך עדיף מפלטה חשמלית?
ביום טוב לפעמים יותר מהיר לבשל על אש גלויה מאשר על פלטה חשמלית
בלעך הוא חסכוני יותר!

ולכל המקפידים על גנרטור, לא תמיד יש מספיק אמפר גם בשביל פלטה שצורכת המון צריכת חשמל

• הוסף לסימניות
יש לי פרסומת של בלעך כזה מחברת פלטינום

קבצים מצורפים

• Platanium .pdf
    2.5 MB · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
אפשר להשאיר 2 להבות, רק שזה עולה עוד כמה שקלים בחודש, והשאלה היא האם מתי שהוא זה יגיע ל500 ש"ח
הנה ההסבר מה ההבדל בין בלעך פשוט לפלטניום

קבצים מצורפים

• פלטניום - הסבר.pdf
    2.4 MB · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
אשמח מאוד שמישהו שמשתמש בזה בפועל יכתוב כאן כמה להבות הוא צריך להדליק, והאם הוא מרוצה מהבלעך הזה

• הוסף לסימניות
אמא שלי משאירה להבה אחת בינונית ומטה
המרק אצלם בליל שבת רותחחח (והוא לא על הלהבה עצמה...! )
היא מרוצה עד הגג
אני כנראה קונה את זה לחמותי כמתנה לחג

• הוסף לסימניות
אמא שלי משאירה להבה אחת בינונית ומטה
המרק אצלם בליל שבת רותחחח (והוא לא על הלהבה עצמה...! )
היא מרוצה עד הגג
אני כנראה קונה את זה לחמותי כמתנה לחג
איזה עובי בדיוק יש לה?
יש לה להבה אמצעית, או שזה להבה באחת הפינות?

• הוסף לסימניות
בעבר קניתי אצל אחד שהיו לו כמה מידות עובי ולכן אני שואל מה העובי, אולי לפלטינום אין כמה מידות ויש לו מידה אחת עבה אחידה?
כי אני קניתי אצל אחד את המידה הכי עבה שהיה לו, ולא נהניתי

• הוסף לסימניות
בעבר קניתי אצל אחד שהיו לו כמה מידות עובי ולכן אני שואל מה העובי, אולי לפלטינום אין כמה מידות ויש לו מידה אחת עבה אחידה?
כי אני קניתי אצל אחד את המידה הכי עבה שהיה לו, ולא נהניתי
לפלטינום יש עובי אחד
זה אותו דבר, או שני מוצרים שונים?
אותו אחד

• הוסף לסימניות
איזה עובי בדיוק יש לה?
יש לה להבה אמצעית, או שזה להבה באחת הפינות?
נראה לי 5 מ"מ מה שפלטניום ממודיעין עילית מוכר כאן בפרסומת שלו.
היא משתמשת בלהבה ימנית באחת הפינות, אני חושבת בינונית
אבל מיקום הלהבה לא משנה כאן בגלל שהחומר מוליך חום בצורה אחידה וכל הפלטה לוהטתתת

• הוסף לסימניות
שאלה קטנה
מה עושים עם מים חמים
איך שמים על הבלאך
(יש לנו גנרטור)

• הוסף לסימניות
מה שעשו אבותינו לפני ייצור המיחמים החשמליים.
@edemar
יש קומקום שורק

הוא נראה דומה למשפך גינה, זה סיר עם פיה מניחים אותו על הפלטה/ בלעך והמיים מתחממים חשוב: עדיף מאוד שיהיה יציקה אחת שבמהלך הזמן לא יהיו טפטופים מהחיבורים
אני חושב שאם לא מניחים אותו על משו כשמורידים אותו מהגז אפשר להחזיר -וכמובן שאינני מו"צ

אני מאמין שהיום כבר יש מיחמים שנראים כמו החשמלי עם בר רק בלי הגוף חימום כך שאפשר להניח על הפלטה / בלעך

• הוסף לסימניות
יש לי בלעך פח עבה שקניתי לפני 7 שנים, הוא לא התעקם אבל צריך 2 להבות כדי שהוא יחמם טוב.
יש לי גם בלעך שקניתי במשנת יוסף לפסח שהוא פחות עבה אבל יותר "קשיח" מהעבה שקניתי, והוא מוליך חום ממש מעולה, אני לא זוכר מה היה המחיר שלו אבל הוא היה ממש מצוין הרבה יותר מהבלעך של כל השנה, להבה אחת עושה את כל הבלעך לוהט.
אני גם חושב שהם לא כתבו של איזו חברה הוא, יכול להיות שזה ייבוא שלהם.

• הוסף לסימניות
מישו יודע איפה אפשר להשיג קופסאת פח לפלטה מתקפלת?
(זה כמו קופסא גדולה מתקפלת שמכניסים בתוכה את הפלטה בשבת וכך האוכל הרבה יותר חםםםם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה