הבדיקה לא אמיתית, דרכך הוא מקבל רק אוכל טוב.נכתב ע"י סטאזרית;993058:ת'אמת, אני אישית בדקתי אלרגיה בצורה פרימיטיבית למדי - אכלתי במבה בעצמי (תוך כדי הנקה), וכן נתתי לתינוק להריח, וכשראיתי שזה לא גורם לו לשום תופעה - נתתי מגיל חצי שנה בערך
נכתב ע"י sh12;993059:במבה - מאד אלרגנית וכדאי מאד להיזהר!
הבדיקה לא אמיתית, דרכך הוא מקבל רק אוכל טוב.
לדוג' אצל התינוק שלי התפתחה אלרגיה לחומוס!
למרות שאני אוכלת הרבה וללא בעיה.
כשנתתי לו לחם עם חומוס - תוך חצי שעה כולו פרח!
לבדוק אלרגיה אפשר עם שרשרת זהב.
נכתב ע"י רותיי;993130:אז מה כן אפשר לתת לתינוקת בת 4 חודשים
ואיך אני אבדוק אם היא אלרגית לבוטנים
נכתב ע"י רותיי;993025:מאיזה גיל אפשר לתת???????
ממה שאני הבנתי לא אומרים לא לתת טעימות,נכתב ע"י רותי בן שימ;993207:קודם כל לגבי במבה היא גורמת לליחה וממש לא מומלצת לפני גיל שנה.
לגבי הטעימות, קראתי לאחרונה ממש שעד גיל חצי שנה לא לתת שום טעימות!!
וזו בעצם ההוראה החדשה של טיפות החלב וכ"ו
עד שישתנה שוב..
נכתב ע"י pr;993245:ממה שאני הבנתי לא אומרים לא לתת טעימות,
אלא מה שקרה זה שבמקום טעימות - 'לק' קטן פה וכפית קטנה שם,
אמהות הפכו את זה לארוחה במקום הנקה/תמ"ל,
וזה לא טוב.
אז הדגישו לא לתת כמות גדולה כארוחה אלא טעימה במשמעותה, לטעום מעט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רק שמחה :)1 //