משאירה סוודר אחד למטה לעצמי. לילדות אני עוד צריכה לראות אם אפשר כבר להעביר תלוי כמה בגדי מעבר יש להן...ולגבי סדרים בארונות בגדים ,בגלל שזו עונת מעבר עדיין ומזג האוויר לא יציב, מה עושות?
ממליצה להתחיל כמובן ביבש - את פנים הארונותכל שנה מחדש יש לי את הלחץ הזה של הניקיונות לפסח. יש כל כך הרבה מה לעשות, אבל מוצאת את עצמי בהתלבטויות למה לגשת קודם...
חדר הוריםכל שנה מחדש יש לי את הלחץ הזה של הניקיונות לפסח. יש כל כך הרבה מה לעשות, אבל מוצאת את עצמי בהתלבטויות למה לגשת קודם...
במה מתחילות עכשיו?
ולגבי סדרים בארונות בגדים ,בגלל שזו עונת מעבר עדיין ומזג האוויר לא יציב, מה עושות?
בד"כ מוציאים כמה בגדים קיציים יותר, שמים בשקית אשפתון גדולה ושומרים עד שיש זמן לסדר את הארונות ולהחליף עונה (בד"כ ביום העצמאות וכמה ימים לפני או אחרי)ולגבי סדרים בארונות בגדים ,בגלל שזו עונת מעבר עדיין ומזג האוויר לא יציב, מה עושות?
המקרר נשאר נקי לחודש? והתנור לא בשימוש?מתחילה במטבח.
מקרר, גז, תנור.
עוברת לחדרים, ביום אחד עושה את כל החלונות הקירות והדלתות.
משם לארונות, ולמיטות.
והסלון אחרון ביומיים האחרונים לפני פסח.
המקרר נשאר נקי. אני שוטפת אותו שוב ביום בדיקת חמץ.המקרר נשאר נקי לחודש? והתנור לא בשימוש?
איך את עושה את זה? הלוואי היה אפשר להתחיל מהמטבח
אני גם בראש הזה אבל לא עושה עד כדי כך..המקרר נשאר נקי. אני שוטפת אותו שוב ביום בדיקת חמץ.
בתנור אני לא אופה חמץ. ומנקה על נקי ביום בדיקת חמץ.
בגז, אני מבשלת בלי לטגן, כך שהוא נשאר נקי. ומנקה שוב ניקוי קצר.
אני מעדיפה לנקות את החמץ ממש, ואחר כך לעבור לניקוי של כל הפינות בבית.
ואת הסלון אני משאירה באמת לסוף, כדי לחיות נורמלי, עד שאני מוציאה את החמץ סופית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים