דרוש מידע במה טורטיות מקמח מלא יותר בריא מטורטיות מקמח חיטה?

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לשמור על אורח חיים בריא והלכתי היום לקנות טורטיות אני לוקחת את הטורטיות מקמח מלא ואני רואה שקלוריות 308 לעומת הרגיל שזה 292 אז בדקתי את הסוכרים אולי שם הבעיה אז ראיתי שבקמח מלא יש 1.75 כפיות סוכר לעומת הרגילה שיש שם 0.75 ובדקתי חלבונים ראיתי שבקמח מלא יש 6.7 וברגיל יש 7.7 אז אולי למישהו יש פה הסבר למה זה יותר בריא?למה זה נקרא יותר טוב? אשמח לתשובה ממי שבאמת מבין בזה ויודע

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לשמור על אורח חיים בריא והלכתי היום לקנות טורטיות אני לוקחת את הטורטיות מקמח מלא ואני רואה שקלוריות 308 לעומת הרגיל שזה 292 אז בדקתי את הסוכרים אולי שם הבעיה אז ראיתי שבקמח מלא יש 1.75 כפיות סוכר לעומת הרגילה שיש שם 0.75 ובדקתי חלבונים ראיתי שבקמח מלא יש 6.7 וברגיל יש 7.7 אז אולי למישהו יש פה הסבר למה זה יותר בריא?למה זה נקרא יותר טוב? אשמח לתשובה ממי שבאמת מבין בזה ויודע
לא ממש מדויק - אבל ברעיון שהקמח המלא מתפרק בגוף יותר לאט ויש בו יותר סיבים תזונתיים

• הוסף לסימניות
כנראה, בשביל לשפר את הטעם הם מוסיפים סוכר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה