עזרה במה יותר להשקיע בדמי ניהול בצבירה או בהפקדה

• הוסף לסימניות
אני היום בהראל מסלול הלכה יש לי דמי ניהול מהפקדה 0.9 ומצבירה 0.19 קיבלתי הצעה ממיטב דש 1.49 מהפקדה ו0.01 מצבירה מה יותר חשוב להרויח בצבירה ולעבור או בהפקדה ולהשאר

• הוסף לסימניות
תלוי בצבירה שיש לך ובהפקדה החודשית שלך,
זה נתון שמשתנה.
לסוכן אמור להיות סימולטור שבודק, ויכול להיות מצב שעד שנה מסויימת עדיף לך ככה (כי הצבירה שלך נמוכה עדיין)
ובהמשך אחרת (כי הצבירה גבוהה וההפקדה נמוכה)

• הוסף לסימניות
אני היום בהראל מסלול הלכה יש לי דמי ניהול מהפקדה 0.9 ומצבירה 0.19 קיבלתי הצעה ממיטב דש 1.49 מהפקדה ו0.01 מצבירה מה יותר חשוב להרויח בצבירה ולעבור או בהפקדה ולהשאר
מה שנכתב פה זה נכון.
אבל באופן כללי לרוב האנשים, דמי הניהול מהצבירה הם הרבה יותר משמעותיים.

• הוסף לסימניות
בשביל פער כזה מ0.19 ל0.01 שווה לעבור
דמי הניהול זה נתון חשוב מאד, ופה זה הפרש עצום.
אבל באופן כללי הרבה יותר חשוב מדמי הניהול, זה לדעת לבחור את מסלול ההשקעה המתאים והרווחי ביותר ספציפית לכל אחד ואחד.

• הוסף לסימניות
אפילו שמההפקדה הפער מטורף מ0.9 ל1.49
זה לא פער כ"כ גדול.
ואיך בודקים את זה במסלול הלכה
או שלומדים את הנושא היטב, או שמתייעצים עם יועץ מקצועי בלתי תלוי כזה שאין לו אינטרסים נסתרים, וכזה שבקי היטב בכל מגוון המסלולים הכשרים.

[אני יכולה יותר לעזור בפרטי, או במייל. mikzhoibilvadאין לכתוב כתובת מייל]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה