אומנם אני מעצבת, ולמרות זאת הפעם אני חולקת עלייך.ממליצה לך לפנות למעצבת שתמקסם את השטח
נתנו לנו לבחור אצל טאיו או אורכיד, מקווה שאחד מהם גם יהיה בכיוון...עשיתי למישהו אצל אינסייד שידרוג שעלה 11K
לאיפה כדאי להזיז?אם יש לך אפשרות להזיז את התנור למקום אחר עדיף.
או שני תנורים? את חושבת שכדאי לקחת את המקום?נשארים עם תנור משולב?
נשאר מקום צר עד הקיר, זה אומר לשנות את רוחב כל הארונות כדי שיהיו שווים- נכון?להאריך קו ארונות עליונים עד הקיר
יש לך אפשרות לשנות מיקום אינס'?לאיפה כדאי להזיז?
מאפשרים לשנות מיקום כיורים וכיריים בתשלוםיש לך אפשרות לשנות מיקום אינס'?
קצת מטושטש, מקווה שיהיה אפשר להבין. במטבח עשו שינוי והמעודכן הוא מה שבתחילת האשכול.יש לכם תוכנית של כל הדירה?
הקירות כבר בנויים... זה לא יהפוך את המראה של המטבח לקטן יותר?אני הייתי בודקת להזיז את הפתח מעט שמאלה או להעביר לכניסה מהסלון, ולהפוך את המטבח מפינתי ל2 מקבילים, בשרי וחלבי.
זה מה שאני מנסה לעשות, כי להזדכות על המטבח כנראה יצא פחות שווה.קחו מהם מה שהם נותנים עם מחשבה על שדרוגים אח"כ מהמעיט במחיר.
יש לי כבר משהי מתחילה שנעזרתי בה בפריסת ריצוף... תודה על ההתייחסות המפורטת.לעניין המעצבת- יכול להיות שמתחילה תסכים לשבת על התוכנית בסכום נמוך. יש לי רעיון למישהי
לא חושבת. מכירה מטבח של 2*3 עם 2 צדדים מקבילים וכיריים מרחפות באמצע. דווקא נחמד. אני אחפש תמונה מחר.הקירות כבר בנויים... זה לא יהפוך את המראה של המטבח לקטן יותר?
לא מספיק יודעת.זה מה שאני מנסה לעשות, כי להזדכות על המטבח כנראה יצא פחות שווה.
מה המחיר המינימלי שאפשר להשיג בו מטר ארון עם פורמייקה יפה?
מעולה.יש לי כבר משהי מתחילה שנעזרתי בה בפריסת ריצוף... תודה על ההתייחסות המפורטת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים