בשרי במה לגוון את העוף של המרק?

• הוסף לסימניות
בד"כ אני מבשלת במרק עצמות וגרונות, עכשיו אני רוצה רק עם כרעיים/שוקיים.
אני עושה תוספת וליד זה עוף, אבל בא לי לגוון את העוף
אשמח לרעיונות.

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות.
העוף בתוך המרק או בנפרד?
כי אם זה בתוך המרק יוצא עוף מכובס.

• הוסף לסימניות
העוף מכובס, ותוספת אורז או משהו אחר.
הבקשה שלי אם אפשר לעשות עם העוף משהו, ציפוי, טיגון חלקי.
העוף מכובס, כי לטעמי יותר משביח את המרק מהעצמות והגרונות.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה רק בשביל השבחת הטעם שיהיה טעם יותר של עוף את יכולה לטגן את העוף ל5 דקות (בלי שמן)
ואחרי שאת שמה מים תחכי חצי שעה עד שהמים מבעבה ואז תוציעי את העוף שימי רוטב ושימי בתנור ולא מרגישים שעוף היה במרק זה נותן טעם מעולה אני עושה ככה הרבה פעמים ויוצא מוצלח מאוד!

• הוסף לסימניות
זה נותן את הטעם של העוף למים

• הוסף לסימניות
אבל אפשר את העוף בתנור ובמרק לשים כנפים וכו'

• הוסף לסימניות
אולי לשים במרק יותר כמות של גרונות וכנפיים?

אפשר לשים פפריקה ומלח על העוף.
אפשר לעשות פירה עם בצל מטוגן וקצת שמן ולהצמיד לעוף בצלחת

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי, אחרי שבישלתי מרק ועוף, להוציא העוף ולטגן? מה זה הרוטב?
תודה

• הוסף לסימניות
שמה הרבה גרונות ועצמות. אבל כשעשיתי עם עוף מכובס, היה יותר טעים ומשובח (לדברי האורחים...)

• הוסף לסימניות
את יכולה להעביר את העוף לתבנית ולתבל בשמן, מלח, פפריקה ועוד תבלינים שאת אוהבת ולהכניס לתנור. לא צריך הרבה זמן.
עשיתי פעם יצא ממש טעים.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרק את העוף אחרי הבישול במרק, ולפורר / לחתוך לחתיכות.
לטגן בצל, (כאן אפשר להוסיף כל מיני ירקות כמו שום, גמבה, פטריות... מה שאוהבים,) להוסיף תבלינים (פפריקה, גריל עוף... משהו בסגנון הזה), ולהוסיף את העוף לטיגון קצר.
יוצא טעים מאוד.

אפשר לאכול בתוך לחמניה או טורטיה,
אפשר גם להוסיף קצת מים ותיבול 'רטוב' (רטבים קנויים כמו סויה וטריאקי, קטשופ, סילאן, חרדל..), ולהגיש מעל אורז.

• הוסף לסימניות
לתבל את העוף, ולשים בגריל לכמה דקות.
(בתיבול-כדאי להוסיף קצת שמן, שלא יתייבש.)

• הוסף לסימניות
בשבת האחרונה בדיוק ככה עשיתי-
הכנסתי עופות לסיר של המרק, את חלקם הוצאתי אחרי בישול של חצי שעה.
תיבלתי בשמן ותבלינים - ואז לשקית של פרורי לחם שיצופו מכל הכיוונים, ולתנוק לאפייה לא ארוכה.
יצא מעולה!

• הוסף לסימניות
בספר בישול שיש לי, יש כמה מתכונים לרטבים לעוף אחרי שבושל
הרעיון הוא לבשל במים שעתיים, אח"כ לשים בתבנית עם רוטב ולאפות חצי-שלושת רבעי שעה.
לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות.
בשביל טעם מדהים של עוף אני שמה את החזה
אח"כ מפרקת ומכינה מזה שוורמה
או סלט ירקות חי עם חזה מפורק ומיונז

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן, ממש כיף שאפשר לקבל רעיונות לגיוונים באוכל.

• הוסף לסימניות
בשבת האחרונה בדיוק ככה עשיתי-
הכנסתי עופות לסיר של המרק, את חלקם הוצאתי אחרי בישול של חצי שעה.
תיבלתי בשמן ותבלינים - ואז לשקית של פרורי לחם שיצופו מכל הכיוונים, ולתנוק לאפייה לא ארוכה.
יצא מעולה!
רעיון טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה