במה להליף גלוקוזה / סירופ תירס?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכן,
יש לי מתכון לארטיק חלבי, וכתוב לשים 4 כפות גלוקוזה או סירופ תירס,
אין לי את שתיהם, במה אפשר להחליף,
או אולי משהיא יודעת מה התפקיד של זה כדי שאדע מה צריך להוסיף?

תודה
ושבת שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;815187:
אשמח לעזרתכן,
יש לי מתכון לארטיק חלבי, וכתוב לשים 4 כפות גלוקוזה או סירופ תירס,
אין לי את שתיהם, במה אפשר להחליף,
או אולי משהיא יודעת מה התפקיד של זה כדי שאדע מה צריך להוסיף?

תודה
ושבת שלום
אפשר את המתכון????:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הנה המתכון לתועלת כולן, בשמחה!!
עוד לא ניסיתי יש לי שתיים, אם משהיא תנסה אשמח להתעדכן האם ואיזה מוצלח?
מתכון א: 20 ארטיקים
לגלידת הלוז:
1/2 כוס סוכר דמררה / לבן
1/4 כוס חלב
4 כפות גלוקוזה/ סירופ תירס / ?
5 ביצים נפרדות
3 כפות סוכר
1 כוס אגוזי לוז קלויים ללא מלח וקצוצים
1 מכל שמנת מתוקה להקצפה
לציפוי:
300 גרם שוקולד לבן
3 כפות שמן
1/2 כוס פיסטוק קלוי ללא מלח טחון
20 שקפים בגודל 6*10 ס"מ
20 מקלות ארטיק

מבשלים חצי כוס סוכר עם חלב וגלוקוזה בוחשים לאיחוד מלא. מצננים מעט מוסיפים חלמונים בבחישה נמרצת. מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר לקצף יציב. בנפרד מקציפים שמנת מתוקה. מאחדים את שלושת השכבות ומוסיפים אגוזי לוז.
מגלגלים את השקפים לאורכם ליצירת גלילים מושלמים סוגרים את קצותיהם בדבק סלוטייפ. מעמידים את הגלילים על מגש מרופד בנייר אפיה ויוצקים כל גליל מן התערובת עד שוליו. מקפיאים רבע שעה, נועצים מקל במרכז כל גליל ומחזירים למקפיא ל12 שעות.
הציפוי- ממיסים את השוקולד עם השמן, מוסיפים את הפיסטוק, משחררים את השלגונים מהשקפים ובעודם קפואים טובלים בציפוי, הציפוי מתקשה מיד. שומרים אותם בקופסא סגורה במקפיא עד ההגשה.
טיפ: תוכלו להכין שלגונים כאלה מכל מתכון של גלידה או מוס אחר.

מתכון ב':
- 12 ארטיקים
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 חבילה פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
3 כפות ריבת חלב
שוקולד מריר לצפוי

להקציף שמנת מתוקה עם חלב ופודינג לקצף יציב.
למלאות כוסות חד פעמיות קטנות בקרם ולנעוץ מקל ארטיק במרכז. להקפיא עד להתקשות.
לגזור את הכוסות ולהוציא בעזרת המקל, לטבול בשוקולד מריר מומס לא חם. לשמור קפוא.

• הוסף לסימניות
אם המתכון מאפרת ליבפרוינד, גיסתי הכינה ויצא מאד מעט יחסית למה שכתוב במתכון.
אבל מאד טעים!

• הוסף לסימניות
המתכון הראשון הוא מקטיפה וכתוב אפרת מסתבר שזה היא?...
נכתב ע"י blueberry;816909:
אם המתכון מאפרת ליבפרוינד, גיסתי הכינה ויצא מאד מעט יחסית למה שכתוב במתכון.
אבל מאד טעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה