במה מיתבטא עידכון גירסה או עידכון מערכת

• הוסף לסימניות
ואם כבר דיברנו על הדרן אז למה אי אפשר להוריד מפרוג כלום דרך האתרים שלי?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר באג?
תקלה
הם פיתחו את האפליקציה או בלשון אחרת כתבו את קוד האפליקציה, ולמי שכתב את הקוד היתה תקלה שגרמה שאי אפשר להוריד קבצים בשרתים מסויימים (נראה לי שהמשותף שבהם הוא שאלה קבצים מוסתרים הגלויים רק לנרשמים)
ראה כאן או כאן

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז ששנה את הקוד מה הבעייה?ואיזה מוזר נירשמתי לאתר של הרב קו שאת זה הם מאשרים נישלח לי קישור הרשמה למייל לחצתי על הקישור וזה פתח את האתר של הרב קו ובמקום ליכתוב שההרשמה אושרה זה פותח והכל.ורשום קישור חסום.מה הקשר?ומה עושים?

• הוסף לסימניות
ועכשיו זה בכלל לא ניפתח דרך הקישור אלא רושם קישור חסום

• הוסף לסימניות
אז שישנה את הקוד מה הבעייה?
תשלם לו...
כיון שהם פיתחו אלטרנטיבה (דפדפן של נטפרי ונטספארק) הם לא רוצים להשקיע בזה.
זה לא תמיד קל, הוא צריך לשבת שעות ולחפש מה השורה הבעייתית, במה זה מתנגש.
ואיזה מוזר נירשמתי לאתר של הרב קו שאת זה הם מאשרים נישלח לי קישור הרשמה למייל לחצתי על הקישור וזה פתח את האתר של הרב קו ובמקום ליכתוב שההרשמה אושרה זה פותח והכל ורשום קישור חסום.מה הקשר?ומה עושים?
ועכשיו זה בכלל לא ניפתח דרך הקישור אלא רושם קישור חסום
תפנה אליהם: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה