במה מכבסים?

• הוסף לסימניות
מבררת על מכונת כביסה.
כל ההמלצות פה: קונסטרקטור, סימנס ובוש - הכל מיצרת חברת בוש.
מבירור שערכתי, עולה שלבוש יש אופצית תוכניות מקסימלית, ואליו נוטה ליבי.
יש חולק?

מי שכתב שהיא לא מנקה טוב, יכול לפרט איזה דגם יש לו?
תודה לכל מי שיכול להוסיף המלצות.

• הוסף לסימניות
לי יש קנדי ואני מאד ממליצה
אבל לא לכולם יש את זה

• הוסף לסימניות
לחמותי יש בוש,
הכביסה יוצאת כמו שהיא נכנסת רק עם ריח של כביסה...
ושמעתי על עוד כמה כאלו.

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כחודש (עקב "זימזום" בלתי פוסק לקנות "בוש" גרמניה אורגינל) מכונת כביסה 8 ק"ג maxx
ואשתי ממש לא מאוהבת בה ומהתוצאות... כתמים נשארים, "סיבים" נדבקים לבגדים אחרים ועוד דברים שלא חווינו ב-aeg הישנה שהייתה לנו 8 שנים. עבדה יפה מאוד...
משירות הלקוחות האשימו אותנו בשימוש לא נכון (?????!) או אבקה לא טובה (??????!!!) ולמרות ההוראות שניתנו לנו - עדיין כתמים שפעם היו נעלמים לחלוטין נשארים במלוא צבעיהם...
אולי הזמן יעשה את שלו ויהיה פתאום איזה שינוי לטובה.
[אגב, כשיגיעו הטכנאים "לפתוח" את המכונה - היכונו להוצאה כספית נוספת לא זולה על פילטר לצינור הכניסה של המים למניעת אבנית ומכשיר הגנה חשמלי מירידת מתח ונחשולי חשמל כדי לא לפגוע ב"מוח" האלקטרוני הממוחשב [500 ש"ח לשניהם] + רכישת אחריות מלאה ל-6 שנים [סה"כ 1680 ש"ח] ומקבלים מתנה טוסטר ענק של גרץ]. לא כולל ההובלה וההורדה של המכונה הישנה [150 ש"ח]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חי זך;696155:
[אגב, כשיגיעו הטכנאים "לפתוח" את המכונה - היכונו להוצאה כספית נוספת לא זולה על פילטר לצינור הכניסה של המים למניעת אבנית ומכשיר הגנה חשמלי מירידת מתח ונחשולי חשמל כדי לא לפגוע ב"מוח" האלקטרוני הממוחשב [500 ש"ח לשניהם] + רכישת אחריות מלאה ל-6 שנים [סה"כ 1680 ש"ח] ומקבלים מתנה טוסטר ענק של גרץ]. לא כולל ההובלה וההורדה של המכונה הישנה [150 ש"ח]

בחנות שאני קניתי את המכונה הזהירו אותנו באלף אזהרות לא לקנות כלום מהטכנאי (חוץ מאחריות אם היא זולה)
ראשית כל כי זה מיותר וגם אם רוצים אפשר לקנות בשליש מחיר בחנויות
ואגב המכונה שלי כבר 3 שנים ועדיין לא קרה כלום לכרטיס האלקטרוני

• הוסף לסימניות
אין היום מכונה שתכבס נקי כמו המכונות שלפני 10 שנים. נקודה!
אני הייתי צריכה לקנות חדש לפני 4 שנים, התעניינתי המון. חקרתי לבד כל מכונה. ובסוף קניתי סימנס 7 קילו. יש לו המון אופציות עם אפשרות של תוספות מים ושטיפות.(שזה הצרה היום במכונות שהם חוסכים במים, ועל הדרך חוסכים ממך בגד נקי...)
אבל "חייבים" לעשות תוכניות מאוד ארוכות.עם כל התוספות בשביל שזה יצא באמת נקי כמו שאני רוצה. (אפילו לעדינים אני עושה תוכנית של הרתחה אבל ב30 מעלות)

• הוסף לסימניות
בשביל שיצאו בגדים נקיים צריך ללמוד כל מכונה והצורה שלה.
לאמא שלי היתה מכונה של זוהר 27 שנה , מכונה שנראת הישר מהמוזיאון, היא היתה מכבסת על 30 מעלות והבגדים היו יוצאים מבריקים גם אם לא היה נראה שיש סכוי שהכתמים ירדו-שוקולד וכו וכו וכמעט ולא היה צורך להשתמש עם כל החומרים השונים המוצעים לנו היום בשוק.
כשאני קניתי מכונה, כיבסתי כמוה,חולצות לבנות על 30 מעלות, וממש ממש התאכזבתי שזב עוד נקרא מכונה הכי טובה-בוש. רק אח"כ התברר לי מכאלו שאמרו שהם מאוד מרוצים מהמכונה, שחולצות מכבסים על 50 מעלות.... ניסיתי ואכן כל הלכלוך ירד, והכביסה שלי ג"כ יוצאת לבנה וצחה לגמרי ב"ה ובלע"ה.

בנוסף לזה גם אם רוצים בגדים נקיים, אנא , על תדחסו יותר מידי הרבה כביסה במכונה אחת, מהחסכון הזה לא תחתנו ילדים....

• הוסף לסימניות
אולי באמת כל העניין בבוש, זה שלפעמים לא מתאימה תוכנית קצרה מידי?
כיבסתי אצל הורי 5 מכונות בשעתיים ויצא נקי מאוד.
לא ניסינו אותה עם כתמים רציניים של ילדים קטנים.

מי שכן מבסוט שיכול לרשום לי את הדגם גם?
צל, מיג, חי זך, תוכלו לפרט דגמים? צל, במה מתבטא האין כמוה?

לא הייתי מסתמכת על מכונה שמורידה כתמים רק בהרתחה, כי אני כיבסתי עד עכשיו שנים באלקטרה ותמיד באפס מעלות. (לפי טיפ מטכנאי שכך שומרים על המכונה) הכביסה יצאה ללא רבב.

• הוסף לסימניות
אז למה את לא קונה שוב אלקטרה?
לי יש בוש, וכנאמר למעלה -
הכביסה יוצאת עם ריח טוב, לא מעבר.
לא מוצאת את הדגם... היא של 6 ק"ג.

• הוסף לסימניות
לי יש בוש. אני מאוד מרוצה.
לא ניתקלתי בתופעה של כתמים לא יורדים. אם כי כמובן שיש כתמים קשים, שקשה לי להאמין שמכונה אחרת היתה מורידה בקלות.
כיוון שלא ניסיתי שום מכונה אחרת, אז אני לא יכולה להשוות בלי להכיר.
אבל באופן כללי המכונה נפלאה.
לא יודעת דגם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;696271:
אז למה את לא קונה שוב אלקטרה?
לי יש בוש, וכנאמר למעלה -
הכביסה יוצאת עם ריח טוב, לא מעבר.
לא מוצאת את הדגם... היא של 6 ק"ג.

לא קונה אלקטרה רק מהפחד.
(היה לי מקרר ספקטרה למי שעדיין לא יודע ששרף לי את כל הבית, וספקטרה-אלקטרה זה היינו-הך. )

• הוסף לסימניות
יש מכונה של קונסטרקטור כשנה וחצי ואני ממש לא מרוצה! הבגדים לא יוצאים נקיים בגומי של הדלת מצטבר לכלוך, הידית של הדלת כבר נשברה - בקיצור לא מומלץ!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איל עיצובים;696316:
יש מכונה של קונסטרקטור כשנה וחצי ואני ממש לא מרוצה! הבגדים לא יוצאים נקיים בגומי של הדלת מצטבר לכלוך, הידית של הדלת כבר נשברה - בקיצור לא מומלץ!!!!

ולי יש קונסטרוקטה ואני מאד מאד מרוצה!!! הכל יוצא מבריק!
(זה של חברת בוש - אבל ההבדלים הם המנוע של המכונה של בוש זה מצ'יינה מהמקור.... למרות שבונים את המכונה בגרמניה - והמנוע של הקונסטרוקטה זה אירופאי...)
להורים שלי יש בוש ולא מנקה כלום! כל הבגדים הלבנים יוצאים עם כתמים והם צריכים לעבוד עם פיירי ולהוריד את הכתמים......

• הוסף לסימניות
יש לי סימנס ואני לא מרוצה ממנה, לא כל הכתמים יורדים.
לגיסתי יש מילה והיא מרוצה עד הגג הכביסה הלבנה שלה נראית חדשה היא שווה את ההשקעה.

• הוסף לסימניות
ממילצה בחום על מילה, יקרה אבל שווה!!!!!!

• הוסף לסימניות
עכשיו שמעתי ממישהי שלאחותה יש מילה והיא טוענת שהכתמים לא יורדים.
אולי בקטע של הכתמים, זה בכלל קשור להרגלים של משפחה? לסגנון כתמים וכו'? אחרת התבלבלתי כבר לגמרי.

אלו עוד יתרונות יש למילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;696485:
עכשיו שמעתי ממישהי שלאחותה יש מילה והיא טוענת שהכתמים לא יורדים.
אולי בקטע של הכתמים, זה בכלל קשור להרגלים של משפחה? לסגנון כתמים וכו'? אחרת התבלבלתי כבר לגמרי.

אלו עוד יתרונות יש למילה?

בקשר לכתמים: לאמא שלי יש מילה וכבסתי אצלה בגדים של הילדים עם כתמים עיקשים של שוקו וכד' שאצלי במכונה לא ירדו ואצלה יצא נקי וצח!

יתרונות נוספים: יש לה תוכניות קצרות שמתאימות לדברים שלא ממש מלוכלכלים אך לא ניתן להחזיר לארון אבל אין צרוך בבזבוז זמן וכסף של מכונה ארוכה...(כמו למשל: מצעים שישנו עליהם לילה אחד אורחים וכד'...)
ועוד יתרונות נוספים. אם תרצי אשמח לשאול את אמא שלי!

• הוסף לסימניות
תודה, אבל היתרון הזה של מכונות קצרות תפס אותי בבוש, יש לו הכי הרבה אופציות ומכונה של רבע שעה.
אז מה הרווחתי מהתשלום הכפול?
חוזק לאורך זמן? אז נקנה פעמיים מכונה שמחזיקה חצי מהזמן.

א קיצר, הסתבכתי.

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש את הבוש והם מאוד מרוצים!

לגבי מכונה של רבע שעה זה יותר שטיפה ממכונה. ואת זה יש גם ב AEG .
ובלי צפיות שזה יצא נקי מידי..

בוש עולה כפול ממה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה