מידע שימושי במודיעין עילית כ90 אלף תושבים ובמודיעין כ110 אלף תושבים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לכן מתכננים בית חולים במודיעין ולא במודיעין עילית

לכן יש שתי תחנות רכבת במודיעין וכלום במודיעין עילית

לכן יש מגוון מסלולים של אוטובוסים בתוך ירושלים ובמודיעין עילית אחד מרכזי ועוד 304 ו308

לכן יש אוטובוסים לתל אביב במגוון מסלולים ובמודיעין עילית אין

...

• הוסף לסימניות

לכן יש מגוון מסלולים של אוטובוסים בתוך ירושלים ובמודיעין עילית אחד מרכזי ועוד 304 ו308

...
אז תלכו לגור במודיעין....
ועל זה אמר התנא במשנה מסכת אבות פרק ו משנה ט
אמר רבי יוסי בן קיסמא פעם אחת הייתי מהלך בדרך ופגע בי אדם אחד ונתן לי שלום והחזרתי לו שלום אמר לי רבי מאיזה מקום אתה אמרתי לו מעיר גדולה של חכמים ושל סופרים אני אמר לי רבי רצונך שתדור עמנו במקומנו ואני אתן לך אלף אלפים דינרי זהב ואבנים טובות ומרגליות אמרתי לו בני אם אתה נותן לי כל כסף וזהב ואבנים טובות ומרגליות שבעולם איני דר אלא במקום תורה לפי שבשעת פטירתו של אדם אין מלוין לו לאדם לא כסף ולא זהב ולא אבנים טובות ומרגליות אלא תורה ומעשים טובים בלבד

• הוסף לסימניות
מודיעין היא בתוך הקו הירוק ומודיעין עילית לא
מודיעין היא עיר שמכניסה המון כסף למדינה ומודיעין עילית לא
ממודיעין יוצאים בכל יום עשרות אלפי איש לעבודה במרכז וממודיעין עילית אלפים בודדים

זה לכן.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא חייב להיות ככה

תראו כמה אוטובוסים יש בביתר לכמה מקומות בארץ

תראו איזה מגוון מסלולים יש בין ירושלים לבני ברק

תראו איך ירושלים החרדית מפותחת

• הוסף לסימניות
המסלולים בין ירושלים וב"ב לא מרובים יותר ממו"ע לי"ם וב"ב

• הוסף לסימניות

ממש לא.

זו בסך הכל טעות אופטית, ותו לא.

כל העולם ניזון בזכות אותם לומדי תורה, כל הכסף והשפע שיש - זה רק בגללם.

מה שהתכוונת זה שאלו שצריכים להחליט על פיתוח מודיעין עילית לא מבינים את זה וחושבים ש

אבל פה אנחנו יכולים לומר את האמת ללא כל חשש, את האמת שחובה עלינו לשנן לעצמנו ולילדינו.

אמר רב יהודה אמר רב: בכל יום ויום בת קול יוצאת מהר חורב ואומרת "כל העולם כולו ניזון בשביל חנינא בני, וחנינא בני דיו בקב חרובין מערב שבת לערב שבת" (ברכות יז.).

• הוסף לסימניות

...
אני רק תוהה מה תהיה תגובת רבני העיר על הרעיון לפתוח אוטובוסים לתל אביב.
שנים התנגדו לאוטובוס למודיעין, כזכור.

• הוסף לסימניות
מסלולי האוטובוסים בירושלים מתוכננים לפי ביקוש. המסלול מצפון העיר ועד ביטוח לאומי מכסה יפה את רוב האזורים החרדיים בירושלים.
כנ"ל הסיבה שאוטובוסים למרכז נוסעים לבני ברק ולא לתל אביב. אם אתם תיירים ולא שמעתם על זה, אז אעדכן שבני ברק היא 'עיר המחוז' החרדית במרכז, לעומת תל אביב שהיא חילונית.
התחבורה לפי אזורי הביקוש של האוכלוסיה.

מה הקטע להתלונן על כל דבר.

• הוסף לסימניות
ממודיעין יוצאים בכל יום עשרות אלפי איש לעבודה במרכז וממודיעין עילית אלפים בודדים
תושבי מודיעין שנוסעים למרכז צריכים יותר את תל אביב, תושבי מודיעין עילית שנוסעים למרכז צריכים יותר את בני ברק.

גם אין אוטובוס ממודיעין לבני ברק, אם שמתם לב. אפשר להוסיף אוטובוסים לתל אביב, אבל לא שזה יהיה עיקר התחבורה למרכז כמו שזה במודיעין.

• הוסף לסימניות
תושבי מודיעין שנוסעים למרכז צריכים יותר את תל אביב, תושבי מודיעין עילית שנוסעים למרכז צריכים יותר את בני ברק.

עשרות או מאות נשים נוסעות לתל אביב ופתח תקווה ברכבים פרטיים, כי אין להן אופציה הגיונית אחרת.

• הוסף לסימניות
משה אבוטבול סיפר שבזמנו פנה למנכל משרד השיכון בבקשה לתקצב את כביש 10 הבית שמשי.
מנכל המשרד הוציא את הארנק מהכיס, פתח אותו ואמר לאבוטבול: בבקשה, קח את כל המטבעות שיש פה.
לתמיהת אבוטבול הוא הסביר, אם אתה בא לקבץ נדבות - בבקשה, קח את כל העשרות אגורת שיש לי כנדבה.
אם אתה רוצה אבל שהמדינה תשקיע בעיר, בבקשה תבוא אם תכניות מסודרות, איך אתה מפתח את התעסוקה בבית שמש, איך אתה מעלה את העיר על מסלול צמיחה, ואז יהיה שווה למדינה להשקיע בך. סתם לבנות כביש? לא שווה למדינה.

לענייננו - אין ספק שהאברכים הם נזר הבריאה וכל העולם כולו ניזון בשביל חנינא בני, ובעולם האמת מודיעין עילית תהיה העיר הראשונה ומודיעין האחרונה. (ידוע המשל של ר' אלה לופיאן על חיפה וכפר חסידים)
אבל בעולם השקר - הסיבה שהמדינה משקיעה במודיעין ולא במודיעין עילית היא ברורה למדי.

• הוסף לסימניות
עשרות או מאות נשים נוסעות לתל אביב ופתח תקווה ברכבים פרטיים, כי אין להן אופציה הגיונית אחרת.
אני בעד להוסיף קווים לתל אביב.
אבל אם משווים, בואי נשווה עד הסוף.
ממודיעין האוטובוסים הם רק לתל אביב ולא לבני ברק.

• הוסף לסימניות
התוכניות לבית חולים ליולדות תוכננו בעבר במודיעין עילית ולא במודיעין מכבים רעות,
והסיבה לכך פשוטה ב"ה

• הוסף לסימניות
התוכניות לבית חולים ליולדות תוכננו בעבר במודיעין עילית ולא במודיעין מכבים רעות,
והסיבה לכך פשוטה ב"ה
במיוחד שמי שיולדת בשמונה-תשע בבוקר יש לה בחירה בין ללדת באמבולנס או ללדת בבית...

• הוסף לסימניות
ממודיעין האוטובוסים הם רק לתל אביב ולא לבני ברק.
נכון, לא ביקשתי את אותה תדירות כמו של מודיעין.
קווי תל אביב צריכים להיות מכווני תעסוקה- אוטובוסים בבוקר , וחזור בצהריים. כמו 304 למשל.
לא קווי לילה כמו שאנשי מודיעין צריכים.
לבני ברק- סביב היממה...

• הוסף לסימניות

...
אני חושבת שאין מקום במודיעין עילית לבית חולים או לתחנת רכבת.............

• הוסף לסימניות
נכון, לא ביקשתי את אותה תדירות כמו של מודיעין.
קווי תל אביב צריכים להיות מכווני תעסוקה- אוטובוסים בבוקר , וחזור בצהריים. כמו 304 למשל.
לא קווי לילה כמו שאנשי מודיעין צריכים.
לבני ברק- סביב היממה...
ובשביל כך יש אוטבוס לנתיב המהיר ומשם יש שאטלים לכל האזורים שצריך, במקום שהאוטובוס יעשה סיבוב בכל תל אביב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה