מידע שימושי במות ותאורה

• הוסף לסימניות
למי יש ניסיון בזה בזה? אני מחפשת מישהו טוב שיתן מחיר מוזל

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?
לאיזה צורך מה הסדר גודל?

• הוסף לסימניות
אזור- בני ברק
סדר גודל: אירוע קטן יחסית, לא עם הרבה משתתפים,
אבל צריך שתהיה במה ותאורה למקהלה, חלוקת תעודת וכדו'

• הוסף לסימניות
אם את רוצה מישהו שיש לו גם במות וגם הגברה ותאורה
זה ישראל רובינשטין-0556686050/1

תגידי לו בדיוק מה את צריכה והוא יתן לך הצעת מחיר.
תגידי שמירי שלחה אותך....

במידה ולא תסתדרי אתן לך שמות נוספים.

• הוסף לסימניות
תודה לך,
יש לך עוד שמות, ע"מ שאוכל להשוות במחיר?

• הוסף לסימניות
יש לי אנשי במות, ואנשי הגברה ותראוה בנפרד לא ידוע לי על עוד מישהו שעושה את שתיהם.

• הוסף לסימניות
אנשי במות, ואנשי הגברה ותאורה בנפרד גם טוב

• הוסף לסימניות
הגברה ותאורה- יש את ישראל גוטליב הוא מצוין עם מחירים טובים- 0527678639
ויש את צהלון-0504000521

גם תגידי שאני שלחתי....

• הוסף לסימניות
@mirimirimiri
האם את מכירה מישהו נוסף חוץ מצאלון?
אני צריכה משהו ברמה, כולל במות, פרנצ'עס, מסך לדים, הגברה ותאורה, וילונות וחיפויים
ממש רוצה מחיר טוב אבל איכותי ואמין...
תודה!

• הוסף לסימניות
האם את מכירה מישהו נוסף חוץ מצאלון?
אני צריכה משהו ברמה, כולל במות, פרנצ'עס, מסך לדים, הגברה ותאורה, וילונות וחיפויים
ממש רוצה מחיר טוב אבל איכותי ואמין...
תודה!
צרי איתי קשר במייל mirimiri9078

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה