כללי במי הבעיה?

• הוסף לסימניות
היה לי קובץ פי די אף פתחתי באילוסטריטור, שיניתי פרטים(הוספתי מלבן ומעליו טקסט אחר)
סגרתי בפי די אף.
ושלחתי למגזין (מודעה)
כשפתחתי את הקובץ באינדיזיין המודעה היתה תקינה כולל התיקון שלי.

כשפתחתי היום את העיתון חשכו עייני,
הפרטים ששיניתי לא נשמרו!
המגזין- לאחר שמקבל את המודע ה מעביר אותה לפוטושופ!
ומשם מייצא.
אף פעם לא היתה לי בעיה בשמירה לפי די אף מאילוסטריטור
בדכ כשזה קובץ כבד וכו אני מייצא מאינדיזיין.
מהעושים עכשו??????????????

• הוסף לסימניות
איזה סוג של תיקון עשית?
ואיך פוטושופ השפיע עליה?

מאד מוזר שעיתון מעביר מודעה לפוטושופ.

• הוסף לסימניות
קרה לי עם קובץ לא שלי שרק העברתי לדפוס
והחץ הצהוב שהיה בקובץ לא הופיע בהדפסה.
עד עכשיו אין לי מושג מה קרה שם.

• הוסף לסימניות
גם ל י מוזר
והיום אני מתווכחת איתה והיא אומרת לי זו השיטה
מעבירים לפוטושופ ומשם --
תמהתי.
תיקון של כתובת.
10 שנים אני שולחת מאילוסטריטור
ולא היתה לי בעיה
אשמח לשמוע אם עוד מישהו נתקל בכזו בעיה

• הוסף לסימניות
או ששלחת את הקובץ הלא נכון, או שהעיתון פרסם בשוגג קובץ קודם ששלחת להם.
קובץ PDF, קל וחומר שהוא סגור / לא נשמר מפוטושופ, לא יכול להפתח עם שינויים בגרפיקה. נסי לפתוח את הקובץ שלך בפוטושופ - הקובץ ייפתח עם שכבה אחת (flat)

• הוסף לסימניות
תבדקי במייל בדיוק מה שלחת להם.

במידה ושלחת קובץ מתוקן זה הבעיה שלהם...

וממתי מעמדים בפוטושופ?
זה כנראה עיתון מאד מאד לא מקצועי.
שהגרפיקאית יודעת רק פוטושופ ולא שום תוכנה אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה