כללי במסגרת מתיחת הפנים- חווד ללוגו

• הוסף לסימניות
גם אני החלטתי שהגיע הזמן לעדכן את הלוגו שלי,
מה דעתכם על הכרטיס?
(ה"לוגו" יותר נכון, החתימה הייתה תמיד כמו הכיתוב "רחליש עיצובים" עם ה"ש" הידנית, הוספתי את הפרפר ואת התכלת לעניין.)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 123.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה

נ"ל שחסר בסיומת של פרוג

• הוסף לסימניות
נחמד וקליל

הפרטים למטה מדי צפופים, תרווחי קצת.

• הוסף לסימניות
תודה! באמת חסר co בסיומת של פרוג

ולעניין הכתובת, אין לי כח להעביר את כל הכבודה למייל חדש (ולעדכן את כל העולם ואישתו שעברתי דירה,)
ועוד יותר אין לי כח לעבוד עם 2 כתובות במקביל.

בינתיים אפילו עוד לא טיפלתי באתר...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה. אהבתי את הפרפר.

• הוסף לסימניות
עדין ויפה. ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד, אהבתי את הצד האחורי

• הוסף לסימניות
מקסים!הפרפר מאד מאד יפה!!
לדעתי כדאי להקטין את כל הכיתוב למטה,הוא גדול מידי...(פרט ללוגו)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד.
עדין, יפה ומדוייק

• הוסף לסימניות
הרעיון של הצד האחורי מאד יפה

• הוסף לסימניות
הפרפר מאד מוסיף, אבל נראה לי שהקווים של המסלול שלו מיותרים, מתאים יותר לקומיקס לילדים מאשר לכרטיס ביקור.

• הוסף לסימניות
הפרטים יושבים קרוב מדי לסטריפ התכלת, יש לעולת אותם, כמו המרווח בין 2 השורות.
הפרפר ממש חמוד
אני הייתי מוסיפה מעט פרטים, עיצובים במה? היום בכל דבר יש עיצובים, באוכל, בפרות, בניירות, בשולחנות וגם... בגרפיקה. לא תמיד ברור שעיצובים זה גרפיקה.
ועוד הערה אחרונה... (את לא צריכה לקבל אף אחת...) העיגולים הכחולים בין הפרטים, מפריעים בעין לרצף, אולי להקטין אותם מעט? או לרווח בינהם לטקסט?
בסך הכל ממש חמוד ויפה!

• הוסף לסימניות
הצד האחורי - סוף הדרך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליש;219996:
תודה! באמת חסר co בסיומת של פרוג

ולעניין הכתובת, אין לי כח להעביר את כל הכבודה למייל חדש (ולעדכן את כל העולם ואישתו שעברתי דירה,)
ועוד יותר אין לי כח לעבוד עם 2 כתובות במקביל.

בינתיים אפילו עוד לא טיפלתי באתר...

את יכולה להגדיר בג'ימייל שיקבל גם דואר מהמייל של פרוג, סתם, למען הסדר הטוב.

ואז תוכלי לרשום בכרטיס את המייל של פרוג ולקבל בג'ימייל הרגיל שלך את הדואר משני המקומות. (זה מה שאני עושה - לא דרך פרוג, אבל בשתי כתובות מייל שונות)

וחוצמזה - כרטיס חמוד ומתוק.

קצת מדי חיוור - אולי להוסיף עוד קצת צבע?

• הוסף לסימניות
זה רעיון מצויין, אפשר לדעת איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליש;220151:
זה רעיון מצויין, אפשר לדעת איך עושים את זה?

בחלון של ג'ימייל, בצד שמאל למעלה: הגדרות > חשבונות > הוסף כתובת דוא"ל נוספת שבבעלותך

• הוסף לסימניות
חמוד ונעים לעין!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה ל graphic

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ונקי, אבל אם זה כרטיס ביקור עלייך להוסיף פרטים כמו שהזכירו קודמי, שיובן שמדובר בעיצוב גרפי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה