במסגרת סיעור מוחות למציאת שם למוצר 'כיסוי לפלטה':

• הוסף לסימניות
חשבתי על שם כמו פלטיחום - על משקל פלטינום, מה אתם אומרים? מובן?
יש הצעות נוספות?

• הוסף לסימניות
הכוונה ל"בלעך" - כיסוי פח שמונח ע"ג הגז, לשבת?

• הוסף לסימניות
המוצר הזה כבר קיים בשוק, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נילס;725095:
חשבתי על שם כמו פלטיחום - על משקל פלטינום, מה אתם אומרים? מובן?
יש הצעות נוספות?

בעיקרון זו הברקה לא רעה בכלל.......

חוץ מהצליל הזר שחורק לי קצת במילה... (אגב, הכיסוי הוא לסירים, בלי קשר לפלטה/בלעך, כלומר, בלי קשר על מה הם מונחים )

אפשר להתקשר לאקדמיה ללשון, הם מייד שולפים לך שם..!

• הוסף לסימניות
הטרמינולוגיה של המוצר:
חם, חימום, שמירה, שבת, הטמנה, כיסוי, סיר, תבשיל,קדירה...

אולי "שמרחום" (על משקל מדחום)
או שחו"ם (שומר חום) - מסתדר גם עם הגרפיקה....

• הוסף לסימניות
הסבר!
"כיסוי לפלטה"

מה המטרה לכסות את הפלטה עצמה בשביל הבעיות ההלכתיות?
או לכסות את המאכלים עבור שמירת החום?

• הוסף לסימניות
נראה לשמור חום.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה במקום לשים שמיכה על הסירים לשמירה על החום.

• הוסף לסימניות
גב' נילס היקרה,
נבקשך לאלפנו בינה מה מטרת הכיסוי? וכיצד משתמשין בו?

• הוסף לסימניות
איזה מהירים אתם...

אכן כפי שהראתה גרפיקס, המוצר הוא כיסוי לסירים שעל פלטת השבת.
הוא מיועד להחליף את השמיכה / המגבות שאנו שמים כדי להשאיר את הסירים חמים על הפלטה בשבת, ולתת קצת יופי למטבח.
לכן חשבתי על פלטי (פלטה) חום (שומר חום) - וזה על משקל פלטינום שזה חומר משובח.
חימומון, או חימומית, יכול להיות כל מוצר ששומר על חום, פה אני מחפשת לשים דגש על פרקטיקה (חום) וגם על יופי, ואם זה מתקשר לפלטה של שבת מה טוב.
כרגע אני בשלבי בניית אתר, ושיווק של המוצר, אשמח לקבל טיפים נוספים לשיווק מאנשי הפורום המקצוענים.

• הוסף לסימניות
פלטנוי
פלטכיס (כן, היפוך אותיות מפלסטיק)
פלטכיסוי

זרקתי כמה רעיונות תפסי את הטוב בעינייך, ושיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
א"כ פלטיניום לא טוב כי זה סוג מתכת.
וזה נותן תחושה של משהו מתכתי לפלטה.

• הוסף לסימניות
כל נגזרי ה'פלט' מוליכים למחוזות שאינן קשורים למוצר.
מצד אחד, מילים לועזיות, פלטפורמה...
ומצד שני, בעברית מזכיר את המילה: פליטה, פולט...
מעבר לכך, השם מסורבל להגייה ואינו מתגלגל בנעימות בפה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במוצר הזה כבר כמה שנים,(כן, יש מוצר כזה בשוק כבר כמה שנים...),ואני מאד מאד מרוצה ממנו, כשאני צריכה לתת מתנה למשפחה אני נותנת כזה דבר ועוד לא קרה שלא הודו לי על כך.

• הוסף לסימניות
אולי: "פלטנט" - מלשון פטנט לפלטה?<

• הוסף לסימניות
מטמוניתא (מי שמצוי אצל דיני שבת יבין את הכלי ואת שימושו על פי השם, והצליל המזכיר 'מטרוניתא' יתן את כיוון ההדר והיופי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה