במסיבת בת מצווה הידיים רעדו לי מרוב התרגשות

• פותח הנושא dvory
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
והתמונות העידו על כך :(.
לא רוצה שזה יקרה לי שוב, במסיבת הגמר. רוצה לשבת ולהתענג על כל רגע, בלי לחשוש אם הוא מתועד כהלכה או לא.
יש לי שתי בנות, תאומות, ורק אותן. אז אני רוצה לפרגן לעצמי מתנה לכבוד מסיבת סיום כיתות ח' שלהן: צלמת שתשב לידי או איפה שיתחשק לה ותצלם ותסריט אותן במקומי.
הלוואי שהחלום הזה הגיוני ובר מימוש. אם זה נשמע לאחת מחברות הפורום כמו משהו שיכול לעניין אותה - אשמח אם היא תפנה אלי באישי.
הערב הוא בתחילת תמוז. בבני ברק.

• הוסף לסימניות
יקרות, אני מעדכנת שסגרתי עם מישהי.
מנצלת את הזדמנות כדי להודות על הפורום המרהיב הזה. בכל פעם שאני רואה את היצירות שלכן, אני מצטערת שילדתי את הבנות שלי מדי מוקדם, ולא היו אז פרוג וצלמות מוכשרות כל כך.
אבל גם בלי ליהנות מהכישורים שלכן אישית, ועל בנותיי, מתענגת על היצירות שלכן. אז שוב תודה. תמשכנה להפעים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;n4933380:
יקרות, אני מעדכנת שסגרתי עם מישהי.
מנצלת את הזדמנות כדי להודות על הפורום המרהיב הזה. בכל פעם שאני רואה את היצירות שלכן, אני מצטערת שילדתי את הבנות שלי מדי מוקדם, ולא היו אז פרוג וצלמות מוכשרות כל כך.
אבל גם בלי ליהנות מהכישורים שלכן אישית, ועל בנותיי, מתענגת על היצירות שלכן. אז שוב תודה. תמשכנה להפעים!

ההודעה שלך כל כך נגעה ללבי.
מאחלת לך להנות מהמסיבה ברוגע ולוות את הנחת.

אם סגרת עם צלמת אני מאמינה שיהיו הרבה בנות מהכיתות של הבנות שלך שירצו לקנות ממך דיסק
של המסיבה שהוסרט בצורה מקצועית וככה תהיה תועלת לכולם.

את לא צריכה להצטער שהבנות שלך נולדו מוקדם מידי.. אף פעם לא מאוחר לצילומים
כל גיל והיופי שלו.
אני חושבת שסיום כיתה ח' זה בהחלט הזדמנות חגיגית לצאת לצילומים ולהוציא בוק יפה.
את מוזמנת לפנות אלי.

העיקר בהצלחה!
והרבה נחת :)

רותי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

.....אני גם תאומה ;)

• הוסף לסימניות
עשית בשכל וכל הכבוד על היוזמה אבל אל תתני לה לצלם את כל האירוע לכולם ואל תתחלקי איתם עם התשלום עדיף לך שהיא תתמקד בבנות שלך בפרט שהן 2

כשאני מצלמת את הבנות שלי אני מתמקדת בהן ולמרות שאני מצלמת תמונות קבוצתיות תמיד הן יהיו בפוקוס והן יהיו המרכז וזה ממש ממש לא לאמהות אחרות,אולי לחברות שעמדו ממש צמוד לבנותי. ודיסק מצלמת של כולם ממש לא תעשה את העבודה במקומך.
אז...הרבה נחת והנאה מרובה גם עכשיו במסיבה וגם אחרי מהתמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה