במפרט מחשב נייח לגרפיקה

• הוסף לסימניות
אבקש את חוות דעתכם המקצועית למפרט מחשב נייח, המיועד בעיקר לצורכי גרפיקה (שימוש באופן קבוע עם תוכנות: פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין)
תודה רבה לכל המסייעים!

קבצים מצורפים

• מפרט מחשב I7.png
    KB 335.4 · צפיות: 17
  • מפרט מחשב I7.JPG
    KB 112.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
שאלה לפני החוו"ד, למה DELL?
את צריכה את השירות בבית הלקוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1275660:
שאלה לפני החוו"ד, למה DELL?
את צריכה את השירות בבית הלקוח?

אני עובדת במוסד גדול ומסודר, ולכן הם רוצים דוקא חברה שהם עובדים איתם תמיד, והם אכן באים לשירות עד אלינו.

• הוסף לסימניות
לא כדאי 2+4 עדיף 2+2 או 4+4 בזיכרון הram.
כמו"כ, כרטיס המסך, חלש יחסית.

• הוסף לסימניות
משהו לא מובן לי.
הזיכרון הוא 4(2*2) כמו שמופיע בשורה הראשונה של הטבלה. או 2+4 כמו שמופיע לאחמ"כ?
כ. מסך די חלש כמו שהזכירו קודמיי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;1275709:
משהו לא מובן לי.
הזיכרון הוא 4(2*2) כמו שמופיע בשורה הראשונה של הטבלה. או 2+4 כמו שמופיע לאחמ"כ?
כ. מסך די חלש כמו שהזכירו קודמיי

הם הציעו לי בתחילה רק זיכרון של 4 , וביקשתי יותר, ואז הם הציעו תוספת זכרון 2+4.
האם כדאי לבקש 4+4?
ולגבי כרטיס מסך, מה כדאי לבקש?
ובכללי האם זה נקרא מחשב טוב לגרפיקה?

• הוסף לסימניות
כן, עדיף 4+4
לגבי כרטיס מסך, gtx660 ומעלה.
עם2GB זיכרון פנימי לכרטיס מסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה