כללי במציאת אתרים עם הרבה דוגמאות של עיצוב

• הוסף לסימניות
אני אוטוטו ממתגת מחדש מגזין חודשי ורציתי להסתכל על רעיונות שונות של עיצוב טקסט, כותרות, וכו'. אני נתיבית אז אין לי אפשרות לגלוש ולחפש. יש לכם רעיונות לאתרים שאוכל לבקש מנתיב לפתוח או אתרים שכדאי לי להסתכל בהם ממחשב אחר? (אם יש תוכן שלא הולם את מדיניות נתיב)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האתר ISSUU הוא אתר שמשמש ליצירת קובץ דפדוף במגזינים/ספרים.
כתוצאה מכך מעצבים העלו לשם המון מגזינים שאפשר לדפדף בהם ולקבל השראה...
מומלץ לחפש מראש לפי קטגוריות שבטוח אין בהם בעיות צניעות (כגון גינון, רכב, עיצוב הבית וכו').
אבל אני מנחשת שנתיב לא יפתחו את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliaviva;650737:
כן. דבר נוסף שאני עשיתי, והיה יעיל יותר: הורדתי מגזינים מאתרים של ספרים סרוקים וכו'. אם תגידי באיזה תחום מדובר אולי אוכל לסייע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;650740:
כן. דבר נוסף שאני עשיתי, והיה יעיל יותר: הורדתי מגזינים מאתרים של ספרים סרוקים וכו'. אם תגידי באיזה תחום מדובר אולי אוכל לסייע.
מה זאת אומרת אתרים של ספרים סרוקים?
אני ג"כ זקוקה להשראות רבות של מגזינים/קטלוגים/פרוספקטים, אשמח להסתייע בכם.

• הוסף לסימניות
באיזה סגנון המגזין?
אולי אוכל להוריד לך מגזינים דומים מהאתר אישו שכתבו לך למעלה.
את יכולה לבדוק גם באתר שלי
www.hinuma.org.il
אבל זה מגזין חתונות.
נתיב פותחים אותו בשמחה למי שמעונין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;650750:
באיזה סגנון המגזין?
אולי אוכל להוריד לך מגזינים דומים מהאתר אישו שכתבו לך למעלה.
את יכולה לבדוק גם באתר שלי
www.hinuma.org.il
אבל זה מגזין חתונות.
נתיב פותחים אותו בשמחה למי שמעונין.
ג'ינג'ית, האתר שלך חסום בנטצח

• הוסף לסימניות
מה זה נטצח?
תבקשי ויפתחו לך.
דיברתי עם נתיב ואין בעיה.
זה אתר נקי

• הוסף לסימניות
תני קישורים לאתרים כאלה

• הוסף לסימניות
זה מגזין קהילתי שיש בו מגוון רחב של נושאים. הרבה פעמים יש כתבות מאת המפרסמים - יש מדור פיננסי מדור של פסיכולוגית, שיפוצים בבית, בריאות וכו'.

תודה לכל המסייעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה