כללי במציאת פונט תואם ספייסר - לועזי

• הוסף לסימניות
נכון, אני יודעת שלפונטביט יש ספייסר לועזי, אבל זה בתשלום.
ויש הרבה מאוד פונטים לועזיים מעולים ברשת - חינמיים.
תעזרו לי למצוא משהו תואם/דומה
מכירים?

• הוסף לסימניות
אף אחד?

• הוסף לסימניות
חפשי בדפונט.קום. ויש עוד כמה אתרים

אולי גם בגוגל פונט תמצאי משהו (Roboto?).

• הוסף לסימניות
שתי קישורים לאתרי פונטים באנגלית

• הוסף לסימניות
חיפשתי באתרים הללו, יש בהם פונטים למכביר. ואפשר לחפש בהם גם עוד שנה ולא לסיים...
אני חיפשתי פונט ספציפי אם מישהו מכיר שעשוי להתאים.

• הוסף לסימניות
שלחתי כאן דוגמה

אני אגיד לך פונט די דומה לספייסר ושהפונט לועזי - הפונט: אריאל ראונדד

קבצים מצורפים

• אריאל ראונדד.PNG
    KB 15.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הוא מותקן בעיקרון בכל מחשב.

• הוסף לסימניות
אין בעד מה. מצאת אותו מותקן במחשב שלך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א-ירושלמית דיברתי איתו בהודעה פרטית והוא מעדיף לא לחפש הרבה - הוא העדיף את אריאל ראונדד.

• הוסף לסימניות
לוגו "גלידה אלדו"

שים לב שהם השתמשו בעברית בספייסר ובאנגלית באריאל ראונדד

קבצים מצורפים

• logo.png
    KB 8 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה