במציאת תוכנה להורדת כמה תמונות ביחד מדף אינטרנט

• הוסף לסימניות
הסתובב פה, אשמח אם משהו יוכל להעלו או לכוון אותי למקור.
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
כן, גם העלה פה פעם משו תוכנה חינמית ללכידת דף שלם מהאינטרנט, למשו יש אותה להעלות?

• הוסף לסימניות
להלן מה שהעלו פה בעבר

כדי לשמור את כל התמונות בדף הנט עושים קונטרול S ושומרים את דף הנט, במיקום ששמרתם את הדף יש תיקייה של כל התמונות שיש בדף (לא יעיל לפרוג).

יש תוספים שמאפשרים להוריד מדיה מאתרים חלקם מורידים גם תמונות שבדף, תוספים שאני משתמש הם
downloadhelper שאני יכול לומר שהוא תוסף מעולה להורדת וידאו ותמונות (מאפשר גם להמיר קבצים על הדרך)
downthemall הנו מנהל הורדות כמו פלאש גט, מלא באפשרויות נותן להוריד גם וידאו גם תמונות ובעצם מאפשר להוריד כמעט כל דבר בדף.

צילום מסך של הדפדפן
ששמתי מדריך פה למי שלא אוהב תוספים.
למי שכן אוהב תוספים יש את זה שפה.

חוץ מהשמירה כל מה שכתבתי מתייחס רק לדפדפן פיירפוקס.

נ.ב. רוב או כל התוכנות שמורידות את התמונות בקליק אחד צריכות לינק ישיר לתמונה בגוף הדף, מהסיבה הזאת הורדה של רצף קבצים משרתי פרוג לא תתאפשר...

• הוסף לסימניות
אני חסומה ב"ה.
מחפשת תוכנה שתאפשר לי להוריד את כל התמונות בדף מפרוג.
למשל בשרשור המדריכים.
תודה על הרצון הטוב והעזרה הנדיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;898884:
כדי לשמור את כל התמונות בדף הנט עושים קונטרול S ושומרים את דף הנט, במיקום ששמרתם את הדף יש תיקייה של כל התמונות שיש בדף (לא יעיל לפרוג).

למה? אני תמיד עושה כך!

• הוסף לסימניות
ניסיתי אבל התמונות לא נשמרו. רק הפריטים האחרים שבדף.
אני מתקנת את ההודעה: הם נשמרים כקובץ לא מוכר לא כקבצי גיפג ודומיהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;920521:
למה? אני תמיד עושה כך!
תנסה תראה שהוא לא מוריד לך את התמונות בגודל המלא שלהם אלא רק בגודל שהם מוצגים בפרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה