במקום אתגר- דיוני פוטושופ

• הוסף לסימניות
סוף סוף המשך לאתגר של קקטוס, קצת גיוון ושינוי כמובן באישור המנהל...

כולנו כבר יודעים שהפוטושופ הוא חלק מאיתנו בין אם נרצה ובין אם לא... ובעצם למה לא? הוא מקפיץ את התמונה (הטובה מלתחילה!!!) והופך אותה למושלמת...
בנוסף, אנו יודעים שפוטושופ היא עולם שלם... אמנם אנו לא צרכים להכיר את כולו ואפילו לא את חציו אך ישנם הרבה דברים שחובה על הצלם לדעת, להבין ולהכיר

אז זהו החלטנו להעלות פה דיונים שבועיים בנושאים שמעניינים אותנו בפוטושופ צלמים- בכל שבוע יעלה נושא אחד עליו נדון, נשאל, נקבל תשובות, נתווכח, נראה דוגמאות וכו וכו
הנושאים אמורים להיות מאד מאד ממוקדים!!! (זה לא קורס פוטושופ...)

אתם מוזמנים בשלב זה להעלות נושאים לשאול ולהציע
מחר בעז"ה אעלה נושא חדש.

חשוב לי לציין שאנוכי הקטנה אמנם מתחילה עם הדיונים אך ממש לא מומחית פוטושופ ולא מקרבת לשם... אלא פשוט שואפת ללמוד עוד ועוד ויודעת שלכל אחד יש מה לחדש גם למתחילים (שהרגע סיימו את הקורס..) וכמובן לוותיקים (שלפעמים דוקא התרגלו לטעויות והגיע הזמן לשינוי)

מחכים לשיתוף פעולה פורה! (מכווווווווולם :mad::p:eek::confused:;):):D:(:rolleyes::cool::eek:)

• הוסף לסימניות
ישר כח על היוזמה

זה מאוד יפה ומעניין אבל אמרת שיש גם משהו עם פרסים שרצית לעשות, בסגנון ה"נחש מי?"
נראה לי שגם בלי פרסים, זה יכול להיות חמוד לא? אישית הייתי שמחה למשהו שמתמקד בצילום ולא בפוטושופ, כמובן יש שיחשבו אחרת אבל זו דעתי. לא שאין לי מה ללמוד בעניין פוטושופ אבל פוטושופ זה די שולי ביחס לצילום עצמו, ואפשר גם פוטושופ וגם אתגרים צילומיים וכאלה.

• הוסף לסימניות
דוקא פרסים יש... אם לא התחרטו אך יש לי הרגשה שדי נמאס מהסוג הזה... אני אפילו לא זוכרת מה הכוונה נחש מי...
בכל אופן ננסה את הפוטושופ כמה שבועות ונאה איך ילך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה