למסירה במקום לזרוק אותם, נמסור אותם- פורום בגדים למסירה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה שלחת? לא הבנתי
שלחתי לך במייל שמקודם נתת לי תראי זאת תגובה אחרונה שאני יכולה לכתוב פה כי אין לי מנוי אז המייל שלי הוא
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> את התגובה הבאה שלי אני אוכל לכתוב רק מחר וחוץ מזה יש לי עוד חצאית מ-cb בצבע סגול xs ב-80 שקל המעוניין יכול לפנות למייל שלי
sari 0556752704**Gmail. Com

• הוסף לסימניות
יש לי שקיות בגדים לנערות למסירה
וכן שקית עם בגדי בנות בגילאי 8-10
ושקית עם בגדי בנות 5-8 בערך
במרכז

• הוסף לסימניות
מעבר על כללי איש את רעהו
למסירה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש לי שקית עם בגדי בנות לגילאי 2-7
יש בעיקר סטים של 2-4 מידות מכל בגד,
סרפנים, עליוניות וחולצות
אשמח למסור למי שיש לה כמה בנות קטנות שיהנו

• הוסף לסימניות
יש לי שקית עם בגדי בנות לגילאי 2-7
יש בעיקר סטים של 2-4 מידות מכל בגד,
סרפנים, עליוניות וחולצות
אשמח למסור למי שיש לה כמה בנות קטנות שיהנו
תוכלי לשלוח הודע פרטית? באיזו עיר?

• הוסף לסימניות
שקית עם שמלות לבת
מידה 4-5
שמלות מקידישיק,גלורי וזארה.
בבני ברק

• הוסף לסימניות
חליפה כחולה של "במוס" לגברים /נערים מידה 46זקט
מכנס 42
במצב מעולה
בבני ברק

• הוסף לסימניות

nar@​

באיזה מצב?
יכולה לשלוח תמנות?
brayabry gmail

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה