- הוסף לסימניות
לא יעזור לי בני ברק@שירה 34
לא יעזור לך אם אעביר לב"ב?
חבל, אם מישהו יכול להנות מהסט...
אולי את- @אמא מאושרת!
יעזור לך אם אעביר לב"ב?
את מעוניינת בכל הסט?
את יכולה למסור למי שביקש/ה אחרי
תודה על הרצון הטוב
לא יעזור לי בני ברק@שירה 34
לא יעזור לך אם אעביר לב"ב?
חבל, אם מישהו יכול להנות מהסט...
אולי את- @אמא מאושרת!
יעזור לך אם אעביר לב"ב?
את מעוניינת בכל הסט?
ראית את המייל ששלחתי לך?כל היום בבית
לצערי לאיש אפשרות להעביר לירושלים?
כןרלונטי עדיין?
@מושמוש:-) רלוונטי ?אני אשמח אם @שירה 34 לא לוקחת למידה 6 ו8
אשמח למידות 6 ו8 בבני ברק שבוע הבאלמסירה סט שבתי מהמם (אנג'לס) במצב מעולה ושמור
מכנסיים+ ווסטים
במידות: 2, 5, 6, 8
(הלבשתי לבנים בגילאי: 3 (רזה), 5, 7 (רזה), 11)
אשדודוואו , תודה רבה
מאיפה את בארץ?
מהצפוןמאיפה את?
מעונינתלמסירה
שקית בגדי תינוקות בנים-בנות
0-12 M
אזור אוסם בני ברק,
אשמח מאוד.למסירה
שקית בגדי בנות מגיל 0 עד 6 שנים
בית שמש
אשמחועוד 2 שמלות בצבע תכלת קצרות מידות 18 ,12 מאנגלס
אמור להיות, אבדוקאשמח מאוד.
נוכל לעבור למייל?
יש לך עדיין את שלי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים