במרינה בהרצליה - לא בא להתחרות עם minach...

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ממש אבל ממש לא בא להתחרות בתמונה המדהימה שהעלה הניק minach !:rolleyes:
אך בכא"פ, מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• מרינה בהרצליה - עותק.jpg
    KB 439.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה על המחמאה!!
התמונה שהעלת היא דוגמא קלאסית למה שאפשר לעשות בHDR - התמונה ממש יפה, אבל יש בה חלקים מאוד כהים מצד שני השמים באובר, כאן מגיעה הטכיניקה של הHDR לאזן ולתת ביטוי לכל הגוונים שבתמונה... אחרת אין סיכוי!

• הוסף לסימניות
דרוש יישור (וניקוי העדשה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;557156:
דרוש יישור (וניקוי העדשה)
בקשר לישור,[אולי אתה מתכוון לשובר גלים אך] דוקא התורן של היאכטה בקו ישר.
והעדשה שלי מלוכלכת. אני יודע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;557159:
בקשר לישור,[אולי אתה מתכוון לשובר גלים אך] דוקא התורן של היאכטה בקו ישר.
והעדשה שלי מלוכלכת. אני יודע!
בקשר ליישור המצב הזה נקרא עיוות עדשה
מצ"ב תמונה עם תיקון חלקי של העיוות

בקשר לעדשה אולי אתה יודע שהיא מלוכלכת אבל אתה לא יודע עד כמה
מצ"ב תמונה שקצת תמחיש עד כמה החיישן/העדשה מלוכלכים

קבצים מצורפים

• תיקון.jpg
    KB 47.8 · צפיות: 12
  • לכלוך על העדשה.jpg
    KB 98.3 · צפיות: 35

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מצלמות עדשות וציוד טכני SX70 או D2000? ודווקא לשימוש ביתי...
  • תודה
Reactions: מ. ברא"י1 //
1 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה