בקשת תפילה בן דוד שלי חולה בקורונה במצב אנוש. לרפו"ש שמואל בן חווה אבלין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
בן דוד שלי, בחור בן 25
חולה בקורונה, מורדם ומונשם.
לרפו"ש שמואל בן חווה אבלין
אם אפשר להגיד עליו פרק תהילים, יעזור מאוד!!!!
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אמרתי. רפואה שלימה. ישועות כהרף עין

• הוסף לסימניות
רפו"ש ובשורות טובות בקרוב ממש!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
בן דוד שלי, בחור בין 25
חולה בקורונה, מורדם ומונשם.
לרפו"ש שמואל בן חווה אבלין
אם אפשר להגיד עליו פרק תהילים, יעזור מאוד!!!!
תודה רבה

פתחתי לינק לקריאת תהילים
תשימי בהודעה שלך

• הוסף לסימניות
אמרתי פרק תהילים. נמשיך אי"ה להתפלל.
בשורות טובות!!!

• הוסף לסימניות
פתחתי לינק לקריאת תהילים
תשימי בהודעה שלך
תודה רבה רבה!

לא, בצרפת.
הוא ישראלי לחלוטין, נסע לצרפת לצורך עסקים ונדבק.
המשפחה שלו כאן מבלי יכולת אפילו לנסוע לבקר אותו.
הוא לגמרי בודד שם, ואפילו לא יודע מה המצב שלו (מורדם)
אנחנו ממש ממש חרדים עליו, אני מאמינה שכל תפילה מסוגלת להועיל.
תודה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
שתהיה רפואה שלימה.
בתקווה שזה האשכול היחיד שייפתח כאן בנושא.

יש לי שאלה, שלא הייתי שואלת בחיים באשכולות מסוג זה.
רק כדי לקבל תמונה ברורה יותר על הקורונה, מתנצלת מראש אם זו שאלה שלא במקומה,
הוא בחור מעשן?

• הוסף לסימניות
לא בררתי אם הוא מעשן, למרות שזה נקודה שיש להעלות.
אבל בתמונה מצב שאני הבנתי, הוא לא.
אני מאמינה שזה מקרה חריג שבחור צעיר חולה קשה כל כך

• הוסף לסימניות
שתהיה רפואה שלימה.
בתקווה שזה האשכול היחיד שייפתח כאן בנושא.

יש לי שאלה, שלא הייתי שואלת בחיים באשכולות מסוג זה.
רק כדי לקבל תמונה ברורה יותר על הקורונה, מתנצלת מראש אם זו שאלה שלא במקומה,
הוא בחור מעשן?
אפי' בשחקני הספורט באיטליה היו מקרים, ה' יעזור ויעלה מזור וארוכה לכל חולי ישראל.

• הוסף לסימניות
ד' יעזור וירחם עליו ויבריא במהרה!
תבשרו בקרוב בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
אפי' בשחקני הספורט באיטליה היו מקרים, ה' יעזור ויעלה מזור וארוכה לכל חולי ישראל.
אני ח"ו לא באה בטענות כלפי אף אחד.
הנושא של הנגיף הזה עדיין קצת בערפל, ואני מנצלת את ההזדמנות כדי לברר עם מקרה ספציפי, עד כה זה היה בעיקר בסין ולא היה לי כ"כ את מי לשאול.
עכשיו חשוב לי לדעת האם מישהו מעשן וחוץ מזה בריא יכול לחלות באופן קשה מנסיון של אנשים ולא רק ממחקרים. זה הכל.

• הוסף לסימניות
יש לי אח שגר בצרפת
המצב שם קטסטרופה בכל קנה מידה
לפני שבוע בפורים הם חגגו כל הקהילה יחד ומסתבר שהסתובב שם אחד שאפילו לא היה מודע לזה שהוא חולה
הוא הדביק את כולם כמעט ( כולל את אחי ואשתו)
אחי מתחנן שנגיד למי שרק אפשר ונבהיר שההנחיות זה לא צחוק הן מצילות חיים!!!
נשיא הקהילה שלהם במצב קשה מאד מאד משה בן רוזיט לרפואה שלמה.
ועשרות מאושפזים....
פה בארץ השאננות די חוגגת, וככה הם היו לפני שבוע...שלא נדע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה