בקשת תפילה בן דוד שלי חולה בקורונה במצב אנוש. לרפו"ש שמואל בן חווה אבלין

• הוסף לסימניות
אוי
שתיהיה לו רפואה שלימה מהררר!!!

• הוסף לסימניות
אני ח"ו לא באה בטענות כלפי אף אחד.
הנושא של הנגיף הזה עדיין קצת בערפל, ואני מנצלת את ההזדמנות כדי לברר עם מקרה ספציפי, עד כה זה היה בעיקר בסין ולא היה לי כ"כ את מי לשאול.
עכשיו חשוב לי לדעת האם מישהו מעשן וחוץ מזה בריא יכול לחלות באופן קשה מנסיון של אנשים ולא רק ממחקרים. זה הכל.
הנהג הערבי שאושפז בפוריה והיה במצב קשה- יחסית צעיר (אולי 36 ) ואמרו שמצבו החמיר בגלל שמעשן. שמעתי ברדיו מאיש רפואה (לא שמעתי מי הדובר )

• הוסף לסימניות
יש לי אח שגר בצרפת
המצב שם קטסטרופה בכל קנה מידה
לפני שבוע בפורים הם חגגו כל הקהילה יחד ומסתבר שהסתובב שם אחד שאפילו לא היה מודע לזה שהוא חולה
הוא הדביק את כולם כמעט ( כולל את אחי ואשתו)
אחי מתחנן שנגיד למי שרק אפשר ונבהיר שההנחיות זה לא צחוק הן מצילות חיים!!!
נשיא הקהילה שלהם במצב קשה מאד מאד משה בן רוזיט לרפואה שלמה.
ועשרות מאושפזים....
פה בארץ השאננות די חוגגת, וככה הם היו לפני שבוע...שלא נדע
תעשה טובה ותכתוב את זה באשכולות על הקורונה.

שיהיו בריאים כולם אצלכם. ולא ישמע שוד ושבר בשום קהילה יהודית בעולם!

• הוסף לסימניות
קראתי
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
קראתי,
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
התפללתי.
רפואה שלמה ובשורות טובות לכל עמישראל בכל מקום שהם!

• הוסף לסימניות
התפללתי רפואה שלמה ! בתשח"י

• הוסף לסימניות
אני ח"ו לא באה בטענות כלפי אף אחד.
הנושא של הנגיף הזה עדיין קצת בערפל, ואני מנצלת את ההזדמנות כדי לברר עם מקרה ספציפי, עד כה זה היה בעיקר בסין ולא היה לי כ"כ את מי לשאול.
עכשיו חשוב לי לדעת האם מישהו מעשן וחוץ מזה בריא יכול לחלות באופן קשה מנסיון של אנשים ולא רק ממחקרים. זה הכל.
כולם יכולים לחלות באופן קשה.

• הוסף לסימניות
קראתי רפו"ש!!!!!
תעדכני אם אפשר ..
וואו איזה מלחיץ שזה !

• הוסף לסימניות
קראתי,
שיהיו בשורות טובות!!
כ"כ קשה שבן משפחה חולה וכולם רחוקים ממנו!

• הוסף לסימניות
אמרתי, רפואה שלימה
ובשורות טובות לכל עמ"י!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה