- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;722324:אותו פה כמו של בכורך.
(את יודעת, יש לי הכרות קרובה איתו...)
נכתב ע"י יונה יונה;722329:ומה בין התמונה הזו לפורום צילום?
את מעונינת בהערות והארות עליה..........?
![]()
נכתב ע"י אמיש;722407:תמונה לא טובה מבחינה טכנית.
נכתב ע"י מיכאל דב;722408:איזה מוש מוש מושון....
תמונה מקסימה !!
בקטנה : בעיה בWB. בחיתוך. בניגודיות. גרעניות.
נכתב ע"י שושיה;722863:מה נראה לך? אני משועממת?
נכתב ע"י שושיה;722865:שכויח...
לא נגעת בכלל בקומפוזיציה....נכתב ע"י אמיש;722946:אני מבין שאת רוצה קצת יותר פירוט. בבקשה.
התמונה מטושטשת. לא יודע אם זה בגלל מהירות התריס הנמוכה (אין אקסיף) או בגלל הפוקוס. כנראה שניהם.
התמונה גרעינית. צילום בתנאי אור קשים במצלמה שלא מותאמת לכך יוצר תמונה גרעינית.
לתמונה חסר קונטרסט. הצבע קצת אנמי.
אילו הדברים העיקריים. וכן, התינוק חמוד. הרבה נחת.
תשאלי את מוטי, הוא בטח יודע....נכתב ע"י שושיה;723203:הבנתי את כולכם, תודה.
ד"א מישהו יכול להגיד לי סוף סוף איך מוסיפים פרצופים להודעה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים