בן חודש לא אוהב מטרנה

• הוסף לסימניות
מה עושים? האם זה נכון שמטרנה חלבית טעימה מצמחית? כי הוא ממש יורק את הצמחית, ולמרות שהוא יונק הוא לא עולה במשקל.
לנסות דיסה?

• הוסף לסימניות
דיסות יש רק מגיל 4 חדשים מינימום,
למה לא חלבית?

• הוסף לסימניות
אם תצטרכי סימילאק רק שתדעי שיש לזה סיבסוד מהביטוח המשלים של הקופה (לא יודעת אם כל הקופות, יודעת על מאוחדת).

• הוסף לסימניות
רק לסימילאק צמחית, נכון? אם אני לא טועה בזמנו המסובסד היה רק הלא כשר, לצערי, אולי היום השתנה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;970515:
דיסות יש רק מגיל 4 חדשים מינימום,
למה לא חלבית?
לא חשבתי שיש הבדל.כבר מזמן לא אכלתי מטרנה כך שאני לא זוכרת את הטעמים:p. חלבית נחשבת לטעימה יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;970520:
לא חשבתי שיש הבדל.כבר מזמן לא אכלתי מטרנה כך שאני לא זוכרת את הטעמים:p. חלבית נחשבת לטעימה יותר?
כן החלבית יותר טעימה אפשר להרגיש בהבדל גם לפי הריח
כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;970520:
. חלבית נחשבת לטעימה יותר?
בהחלט כן.
וגם מומלצת יותר, צמחית נותנים רק במקרה של רגישות לחלב.

• הוסף לסימניות
הלכנו מראש על צמחית כי מנסיון זה עשה אצלנו כאבי בטן כך שהעדפנו לא להתחיל עם חלבי. אם כבר נלך על חלבי, מה עדיף, סימילאק או מטרנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;970519:
רק לסימילאק צמחית, נכון? אם אני לא טועה בזמנו המסובסד היה רק הלא כשר, לצערי, אולי היום השתנה..
הידע הזה הוא לא מניסיון אישי, ב"ה. כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;970526:
הלכנו מראש על צמחית כי מנסיון זה עשה אצלנו כאבי בטן כך שהעדפנו לא להתחיל עם חלבי. אם כבר נלך על חלבי, מה עדיף, סימילאק או מטרנה?
שאלת השאלות...
לכאורה סימילאק יותר עדין,
למרות שאשת עיתונות ומחקר אמרה לי שעבורינו זה שטויות, כי בכשר אין הבדלים.
אבל בפועל הילד שלי לדוגמא הקיא ודחה מטרנה, והסימילאק היה נפלא.

• הוסף לסימניות
בן חודש? שווה להפגש עם יועצת הנקה מוסמכת לבדוק למה הוא לא עולה במשקל. חבל כ"כ מהר לעבור לתמ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י om;970535:
בן חודש? שווה להפגש עם יועצת הנקה מוסמכת לבדוק למה הוא לא עולה במשקל. חבל כ"כ מהר לעבור לתמ"ל.
לא לעבור אלא כתוספת.
ושאלה נוספת לגבי דיסה, איזו דיסה נחשבת לטעימה ביותר?

• הוסף לסימניות
התינוק שלי דחה את כל סוגי התמ"לים. התברר שהוא רגיש לכולם.
לפעמים צריך להקשיב למה שהתינוקים אומרים...

הייתי מציעה לשלול רגישות לחלב ו/או סויה.

בתאבון!

• הוסף לסימניות
אולי הוא לא אוהב למצוץ מבקבוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;970542:
לא לעבור אלא כתוספת.
ושאלה נוספת לגבי דיסה, איזו דיסה נחשבת לטעימה ביותר?
לכאורה דגנים מעורבים הכי מומלצת, באופן כללי.

• הוסף לסימניות
אתן לך עיצה שנתנו לי עם הקטנה שלי, אמנם זה דורש הרבה מאמץ מהאמא, אבל לפי התוצאות - זה משתלם!
כיון שהיתה קטנה (2.5 ק"ג) ובהתחלה גם הלשון היתה קצת קשורה - התקשתה לינוק. התוצאה - ירידה במשקל... העיצה (בנוסף לניתוק הקשר בלשון) היתה כזו: בכל ארוחה, לאחר שהיא יונקת, לשאוב את הנותר ולתת לה בבקבוק. היניקה מבקבוק קלה יותר, ודורשת פחות מאמץ. כך היא מקבלת בקלות השלמה לארוחה - וזה כמובן משפיע גם על כמות החלב בהמשך, היא מתחזקת ובפעם הבאה מסוגלת לינוק יותר וכן הלאה.
היה קשה ומעייף - כן. אבל גם שווה! (היום, בגיל 7 חדשים, היא כבר שמנמונת מאוד ועולה במשקל נהדר.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;970586:
לכאורה דגנים מעורבים הכי מומלצת, באופן כללי.
בודאי לא כדייסה ראשונה!
ואצלינו - היו גם רגישים לדגנים המעורבים... (התבטא בשלשולים)

דייסה ראשונה צריכה להיות עדינה יותר - קורנפלור, אורז.
אח"כ הסולת או הדגנים המעורבים.

כך מנסיוני.

• הוסף לסימניות
ידוע שהמטרנה עושה כאבי בטן לחלק מהתינוקות והסימילאק יותר טוב.

• הוסף לסימניות
קורנפלור הכי טעימה לרוב התינוקות.
אבל גם היא מומלצת רק מגיל 4 חודשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה