בן חודש+

• הוסף לסימניות
צולם בתאורת חלון
העיבוד שלי נראה לי מוגזם :p
אשמח להצעות ייעול

קבצים מצורפים

• DSC_0795.png
    KB 715.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תפיסה ותנוחה מתוקים !

עיבוד יתר בפנים.?

• הוסף לסימניות
חמודדד
צריך מאוד להזהר בריכוך הזה על הפנים
בעדינות עם מסיכה ומברשת רכה מאאווד בגבול בין השיער לפנים

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
יש חידוד יתר ככה נראה לי
ובעיה בחיבור עם השיער כמו שאמרו

אני אוהבת את התאורה

• הוסף לסימניות
החידוד יתר נוצר מההקטנה, זה לא ככה באמת, מה עושים שיש לו עור שקפקף, ורואים את כל הנימים והחוטים :) ניסיתי לטשטש ככל הניתן, חוצמיזה הוא התכסה בפצעי הנקה, יש פתרון יפה יותר?

• הוסף לסימניות
הוא חמוד ומתאים למשפחה
ביד שמאל יש הבדל בין העיבוד לאצבעות

• הוסף לסימניות
התמונה מקסימה! העיבוד...מומלץ לפתוח את הקובץ מחדש לא מעובד ולעשות מהתחלה לגמרי.
למה לא לעבוד עם פלסטר?

• הוסף לסימניות
שיוהו!!!!!! ואני לא מבינה למה כל הניו בורן כ"כ חלקים ויפים ושלי פצוע...

• הוסף לסימניות
סליחה מראש על הזועה שעשיתי לך:rolleyes::(
הקפתי לך שתראי את החיבורים הגרועים של הריטוש, שם צריך מברשת מרוככת

תגידי אם את רוצה שאני יסיר....

קבצים מצורפים

• DSC_0795.png
    KB 425.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
זה בסדר... :)

• הוסף לסימניות
חוץ מהעיבוד שכבר דיברו
התאורה מקסימה, הזוית והתנוחה הכל כ"כ יפה!

• הוסף לסימניות
למה בכלל לרטש ניו בורן? (או כל ילד בגיל אחר) מישהו יכול להסביר לי?
זה הילד. אולי גם תחליפו לו צבע עינים?

במיוחד שלרוב העיבוד גורע (והרבה!) מאיכות התמונה,

מילא לרטש פצעון/שריטה שתינוק הכניס לעצמו אבל ללכת ולהפוך אותו עצמו למוצר מפלסטיק??? נימים זה יפה זה אנושי.

רוצים תמונה חלקה? צלמו בובה.

_____
מה אתם מזדעזעים מהעולם המשוגע בחוץ על שלל ניתוחיו אם אתם מכניסים תינוקות שבקושי נולדו לסטנדרטים (מטומטמים) של יופי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה