בן שבע (שנים...)

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• אילה.png
    KB 1,006.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הוא תמיד הולך עם הכובע הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1166996:
הוא תמיד הולך עם הכובע הזה?

כמו שתמיד ה NB הולכים עם זנבות.. (ומשקפיים??)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1167044:
אבל בשביל מה עכשיו כן?
מה זה מוסיף לתמונה?
מוסיף סגנון
אם כולם אוהבים את הסיגנון זה כבר עניין אחר...!!!

• הוסף לסימניות
זה באמת מוסיף לטעמך או שפשוט ראית "שככה מצלמים" ילדים עם כל מיני "אקססוריז"??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1167050:
זה באמת מוסיף לטעמך או שפשוט ראית "שככה מצלמים" ילדים עם כל מיני "אקססוריז"??
אם זה לא היה טעמי לא הייתי מצלמת כך!

• הוסף לסימניות
הלוואי שהיינו תמיד חפים מהשפעות זרות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה18;1166869:

התמונה מקסימה

דרך אגב, חושבני שכשמעלים תמונה לשמוע חו"ד מקצועית, לא מצפים לשמוע תגובות לא מקצועיות, זו לא המטרה, וזה מראה על חוסר מקצועיות. התגובות צריכות להיות הערות או שיפורים באיכות הצילום והתמונה, וזה לא כל כך משנה אם המצטלם לבוש כך תמיד וכד'. חבל שמסיטים את הנושא לדברים שוליים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1167070:
התמונה מקסימה

דרך אגב, חושבני שכשמעלים תמונה לשמוע חו"ד מקצועית, לא מצפים לשמוע תגובות לא מקצועיות, זו לא המטרה, וזה מראה על חוסר מקצועיות. התגובות צריכות להיות הערות או שיפורים באיכות הצילום והתמונה, וזה לא כל כך משנה אם המצטלם לבוש כך תמיד וכד'. חבל שמסיטים את הנושא לדברים שוליים.

זה לא שולי בכלל- אם הכובע הזה היה שולי בעיניה- היא לא היתה טורחת להשיג אותו ולהלביש בו את הילד.

הכובע כאן תופס המון המון תשומת לב בתמונה - לטוב ולרע- אז להתיחס אליו זה שולי?
זה מראה על חוסר מקצועיות?

מה שמצלמים הרבה הרבה הרבה יותר חשוב מ"זה לא חד בעיניים" או "זה קונטרסטי מדי".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1167081:
זה לא שולי בכלל- אם הכובע הזה היה שולי בעיניה- היא לא היתה טורחת להשיג אותו ולהלביש בו את הילד.

הכובע כאן תופס המון המון תשומת לב בתמונה - לטוב ולרע- אז להתיחס אליו זה שולי?
זה מראה על חוסר מקצועיות?

מה שמצלמים הרבה הרבה הרבה יותר חשוב מ"זה לא חד בעיניים" או "זה קונטרסטי מדי".

אם אתם כל כך בטוחים שהכובע הולבש לתוספת משמעותית בתמונה, אז מה פשר השאלה: "הוא תמיד לובש את הכובע הזה"??? זה נשמע תגובה שולית

• הוסף לסימניות
שיהיה לך בהצלחה בכל מעשה ידיך.

אתה הרי לא באמת פתוח לדון בזה- תנו לייקים אחד לשני ושאו ברכה בעמלכם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1167085:
אם אתם כל כך בטוחים

ואני מסתכל ימין ושמאל. אני פה לבד.
תרגיש חופשי לכתוב ביחיד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1167100:

מטרתי היתה לתת נקודה למחשבה ולא להכנס ח"ו לתת תוכחה או להכנס לויכוח, כי גם זה לא מטרת הפורום... בפרט שעלתה פה תמונה מקסימה, אז חבל להסיט את הנושא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1167100:
נסחפת לגמרי!!!הגלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה18;1167106:
נסחפת לגמרי!!!הגלים

נהיה מפחיד להעיר...

צודק/לא צודק, אבל הוא בא לעזור..
לא יפה ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה