נכתב ע"י הלו קיטי;1020797:גם לבן ובלי אביזרים זה מתוק
הצפיפות- כבר אמרת
קצת קונטרסט ורוויה
איזה כיף לו, ישן כמו תינוק![]()
נכתב ע"י RMO;1020785:מה אני אעשה, עדיין הכי אוהבת לבן ובלי אביזרים..
אני יודעת שהחיתוך קצת צפוף.
נכתב ע"י רבקה.;1020818:את צוחקת עלי? אני לא יודעת למה אני מתאמצת לתת לך את הפתרון למרות שאת פשוט מתעלמת ממנו, אבל בכל זאת הנה לינק לפעם הקודמת שנתתי אותו:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=967354&postcount=1
יואו, איזה יופי, חשבתי שאני סתם פרמטיבית שמתקנת עם פלסטר וחותמת ועובדת קשה על כל פיפס. היה לי ברור שלצלמים יש איזה שכלול שהם לא מגלים, טוב לשמוע שלא.נכתב ע"י רבקה.;1020818:את צוחקת עלי? אני לא יודעת למה אני מתאמצת לתת לך את הפתרון למרות שאת פשוט מתעלמת ממנו, אבל בכל זאת הנה לינק לפעם הקודמת שנתתי אותו:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=967354&postcount=1
אוקיי, אז לפחות תגידי "לא מצאתי את פרופיל הצבע הנכון ברשימה" ולא "אין לי מושג למה הצבעים מתים". זה די מתסכל להסביר שוב ושוב ברחבי הפורום, ובכל פעם באה מישהי חדשה שאין לה מושג למה הצבעים מתים. אבל כשזה אותה אחת פעמיים - עוד יותר מתסכל.נכתב ע"י RMO;1020941:תודה, אבל לא הצלחתי להבין בעברית מה זה, או שניסיתי ב"המר לפרופיל" ומצאתי שם רשימה ארוכה - לא היה של SRGנ בפני עצמו, אבל כמה פעמים עם עוד כיתוב , ניסיתי כמה מהם לא הלך!
אולי עוד מעט אני אצליח להעלות צילום מסך של הרשימה ותגידי לי מה. עכשיו הפוטושפ לא רוצה לשמור אותו. (את הצילום..)
כל תמונה להדפסה יש לשמור בפרופיל הנ"ל?נכתב ע"י רבקה.;1021586:אוקיי, אז לפחות תגידי "לא מצאתי את פרופיל הצבע הנכון ברשימה" ולא "אין לי מושג למה הצבעים מתים". זה די מתסכל להסביר שוב ושוב ברחבי הפורום, ובכל פעם באה מישהי חדשה שאין לה מושג למה הצבעים מתים. אבל כשזה אותה אחת פעמיים - עוד יותר מתסכל.
אני מצרפת צילום מסך של הפרופיל שאצלי. אצלי ברשימה זה היחיד של sRGB.
את בטוחה שבחרת ב"המר פרופיל" ולא "השמת פרופיל" או משהו בסגנון הזה?
כל התמונות לשמור כך.נכתב ע"י PV;1021592:כל תמונה להדפסה יש לשמור בפרופיל הנ"ל?
או שזה נכון רק לתמונות למסך?
נכתב ע"י רבקה.;1021586:אוקיי, אז לפחות תגידי "לא מצאתי את פרופיל הצבע הנכון ברשימה" ולא "אין לי מושג למה הצבעים מתים". זה די מתסכל להסביר שוב ושוב ברחבי הפורום, ובכל פעם באה מישהי חדשה שאין לה מושג למה הצבעים מתים. אבל כשזה אותה אחת פעמיים - עוד יותר מתסכל.
אני מצרפת צילום מסך של הפרופיל שאצלי. אצלי ברשימה זה היחיד של sRGB.
את בטוחה שבחרת ב"המר פרופיל" ולא "השמת פרופיל" או משהו בסגנון הזה?
בכיף.נכתב ע"י RMO;1021706:רבקה, אני ממש מתנצלת.....
את צודקת.. יפה מצידך לעזור עוד פעם למרות התסכול!!
יש שם עוד SRGB עם עוד אות, וגם זה לא SRGB לבד, נכון? אז התבלבלתי
תודה באמת, אני בכלל מעריכה את הזמן שאת מקדישה לעזור כאן לכולם.
נכתב ע"י רבקה.;1021717:בכיף.
אצלי זה ה-sRGB היחיד. הנה צילום מסך איפה הוא מופיע.
CS5. ולך?נכתב ע"י RMO;1021759:מענין,
איזה פוטושופ יש לך?
נכתב ע"י רבקה.;1021833:CS5. ולך?
נו, שלחי צילום מסך (כולל החלונית שדרכה פתחת את הרשימה). אולי זה קשור לתמונה הספציפית שאת מכניסה לפוטושופ? שימי פה את הקובץ שעליו את פותחת את החלונית הזו.נכתב ע"י RMO;1022193:גם שלי, אבל הרשימה אצלי לא נראית כך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים