בן שלוש בטבע

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע תגובות

קבצים מצורפים

• תכלת 6.jpg
    KB 311.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
חניש, אדיר!!!
רואים בזה את הטאצ' שלך.

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה:)
אני לא רואה שזה בטבע וכן נראה לי שהיא קצת חשוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;462648:
כן, זה בשקיעה,
אני אוהבת לצלם בזמן הזה, זה נותן המון רכות לתמונה.

• הוסף לסימניות
ילד חמוד.

התמונה חשוכה - גם הבהרה לא תכניס אור לעיניים בלי לשרוף את חלקה הימני, והחיתוך הדרסטי מצד ימין מציק.

למרות המבט של הילד למעלה, עדיין יש חלל מידי גדול מעל הראש, היה רצו לצלם את הפנים מעט יותר למעלה ולפתוח מעט את הפריים.

הנה הצעה קטנה:

צפה בקובץ המצורף 73727

טבע לא מצאתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;462659:
ילד חמוד.

התמונה חשוכה - גם הבהרה לא תכניס אור לעיניים בלי לשרוף את חלקה הימני, והחיתוך הדרסטי מצד ימין מציק.

למרות המבט של הילד למעלה, עדיין יש חלל מידי גדול מעל הראש, היה רצו לצלם את הפנים מעט יותר למעלה ולפתוח מעט את הפריים.

הנה הצעה קטנה:

צפה בקובץ המצורף 73727

טבע לא מצאתי...
אם דוקא רציתם טבע..

קבצים מצורפים

• IMG_5125.jpg
    KB 113.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני חושבת

נכתב ע"י מיצג;462648:
שהילד פה כ"כ טבעי, שזה זועק טבע

• הוסף לסימניות
כדרלעמר הצלת את התמונה.

• הוסף לסימניות
מצטערת, אבל הצילום הזה לא טוב, בעיני.

את צודקת שאור שקיעה הוא רך ומחמיא, אבל צריך לדעת לנצל אותו. הדרך הכי טובה, בעיני, היא כאור אחורי שיוצר הילה אדמדמה בשיער ומותיר את הפנים בתאורה סביבתית אחידה (אפשר להשתמש בפלאש כאור מילוי).
בתמונה הנוכחית התאורה קונטרסטית מדי ולא מגיעה מכיוון מחמיא (למשל מלפנים, כך שהעיניים יוארו).

הקומפוזיציה לא נעימה: בגובה הפנים ממורכזים (שטח מת למעלה. למה?). ברוחב יש חיתוך לא אסתטי של הצד הימני של הפנים. באופן כללי כל החיתוך רחב מדי, ודווקא החיתוך מימין ממש הדוק מדי.

לסיכום: בחרת שעה נכונה וילד מתוק עם חיוך שובה. עכשיו נשאר להתאמן עוד בצילום.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה