בן שנה כבן חצי שנה ((מקסימום)

• הוסף לסימניות
הקטן שלי נהיה בן שנה (ב"ה) ולצערי הרב לא כשיר לצילומי סמאש קייק, גם מבחינת הגודל שלו (הקוטן כמובן) וגם מבחינת ההתפתחות שלו (בקושי יושב לבד יציב.
בהתייעצות משפחתית (קרי-בעלי ואני) הוחלט שכדאי לחכות קצת.
רציתי להתייעץ עמכם מה עדיף?

לחכות שישמין (אם זה יקרה אי פעם)? לחכות שיגדל עוד? עד כמה? יש לכם נסיון עם "פגים" שנולדו 3.900 ועלו במהלך שנתם הראשונה 3.5 ק"ג?

• הוסף לסימניות
רק בריאות
התמונות יחכו בסבלנות

אבל את יכולה לצלם צילומי יום הולדת עכשיו ובעוד כמה חודשים שוב המשך לסט ובהמשך שוב
וכשיגדל יראה בעז"ה את הדרך שעשה
בתודה גדולה לבורא עולם...

• הוסף לסימניות
מזל טוב ליומולדת , הרבה בריאות ונחת

לפחות תפרגנו לנו תמונות איך הוא היום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;n5039061:
הקטן שלי נהיה בן שנה (ב"ה) ולצערי הרב לא כשיר לצילומי סמאש קייק, גם מבחינת הגודל שלו (הקוטן כמובן) וגם מבחינת ההתפתחות שלו (בקושי יושב לבד יציב.
בהתייעצות משפחתית (קרי-בעלי ואני) הוחלט שכדאי לחכות קצת.
רציתי להתייעץ עמכם מה עדיף?

לחכות שישמין (אם זה יקרה אי פעם)? לחכות שיגדל עוד? עד כמה? יש לכם נסיון עם "פגים" שנולדו 3.900 ועלו במהלך שנתם הראשונה 3.5 ק"ג?

מכירה מקרוב תינוקת שנולדה 3500 ובגיל שנה שקלה 7500
עד שטופלה אצל דוקטור שטייר בבני ברק (כללית)
והוא עלה על זה שהיא סובלת מאסטמה שגרמה להאטה בהתפתחות...

• הוסף לסימניות
אנחנו כרגע בבדיקות רפואיות רציניות, אנחנו דווקא נהנים מזה שהוא מיניאטורי וקליל, אם לא מה שמסביב.
הבן שלי עבר שנה שיש אנשים שלא עברו כזו גם בגיל 30, לכן הוא ככה

• הוסף לסימניות
מכירה את המשקל הזה מגיל שנה... אבל לא עשיתי תמונות אצל צלמת רק לבד בבית, ובהחלט רואים את הרזון הגדול.
היום כשהוא גדול כבר בכמה שנים אני נהנית לראות את ההתפתחות המופלאה והניסית.

• הוסף לסימניות
ממליצה לחכות קצת - שישב יציב בכוחות עצמו ולעשות לו קייק-סמאש לבוש - כך הרזון לא יבלוט

הרבה בריאות ונחת!

• הוסף לסימניות
מצד שני אני כ-ן רוצה שיראו את הרזון שלו, סוג של מענין, קטנטן מול עוגה גדולה ואיך הוא מטביע את ידיו בקצפת, אבל כל עוד הוא לא יציב, לא רלוונטי, בפרט שהראש שלו מאוד דול, ונותן תחושה שהוא בעצם גדול, רוב המשקל שלו עומד על הראש, כלומר, אם היה עם ראש בגודל תקין היה שוקל אולי 6.5 ק"ג, ככה גם הגוף שלו נראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;n5039812:
הוא לא יציב
צלמי פעמיים. :)
את יכולה להושיב אותו על כיסא קטן.
נגיד כמו כיסא אוכל של "כסא על כסא",
לקשט יפה את הכסא, לקשור אותו
ולשים את העוגה לפניו.
הכסא מאוד נמוך, הוא בעצם רק מושב
(יש דגמים עם הגבהה ויש בלי) וקשירה,
והעוגה הענקית תסתיר את הכסא בצדדים.
הרגליים והידיים משוחררות, והגוף תמוך
וקשור היטב.

• הוסף לסימניות
רק להבין -
"מצוות" הקייק סמאש היא דווקא בגיל שנה?
אח"כ זה בגדר "מעוות לא יוכל לתקון"?
"נוהגים" לעשות זאת בגיל שנה כי זה הגיל שבד"כ ילד כבר יושב יציב, זוחל ומתקשקש אבל עוד לא הולך, אז זה מתאים.
אם לבן שלך זה לא מתאים כרגע, חכי כשזה יתאים.
(ולא שאני מבינה את רעיון הקייק שמאש בכלל, אבל זה לא הנושא)

הרבה נחת
חני

• הוסף לסימניות
תעשי לקייק-סמאש" איזשהו סוויטש מעניין. (ואגב - אני אף פעם לא מצליחה להבין את הבל תשחית הזה, אבל זה לא העיניין, אז נעזוב..)
את יכולה להושיב אותו עם טיטול על השייש במטבח עם קערה שהיה בה עיסה של עוגת שוקולד או קצפת או כל מה שלא יהיה - יכול לצאת חבל על הזמן.....
וכשיגדל ויוכל - תעשי את מצוות היום ב"נידחה."..

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות... אבל מה זה "קייק סמאש"?

• הוסף לסימניות
הנה הוא מהיום, בכוונה הוא ללא בגדים, שתוכלו לראות את המצב האמיתי שלו.

קבצים מצורפים

• DSC_6172.png
    DSC_6172.png
    KB 79.5 · צפיות: 131
  • הוסף לסימניות
איזה בונבון!! מתוק מאד!!! לפי התיאור שלך כבר דימיינתי שתי רגלי גפרור - אבל הוא נראה טוב (לא כל ילד חייב להיות סומו...)
ומה הבעיה לשים לו קייק סמאש, במקום האולטרסול??

• הוסף לסימניות
קודם כל תמונות אף פעם לא משקפות את המציאות האמיתית, הוא קטנטן, (הראש, כמו שכתבתי, משקר) כל מי שרואה אותו שואל אותי בן כמה הוא וכמעט מתעלף כשאני אומרת שהוא בן שנה, הוא לא נראה כך בכלל. בכיסא הגבוה למשל, הוא פשוט מחליק מהמקום של הרגליים...
והדקה הזו שצילמתי עם האולטרסול, לא יכולה להיות עם עוגת קצפת, שמא יטבע בתוכה.

• הוסף לסימניות
הוא מתוק אש ואני גם לא רואה את הבעיה בצילום. את אומרת שהתמונה משקרת. מה אכפת לך?
צלמי קייק סמאש או כל דבר ושהתמונות ישקרו

• הוסף לסימניות
אני לא מתערבת, אבל זה נשמע שאיזה "שוויגער" שכנעה אותך שמשהו מאד לא בסדר. הבונבון שלך מתוק מאד! ונראה ילד רגיל לחלוטין!!
(ויודעת טוב מאד איך ילד בגיל הזה אמור להיראות! יש לי בן בגיל הזה....) הרבה נחת!!!! ובריאות!

• הוסף לסימניות
שום שוויגער, השוויגער שלי מדהימה והיא בחיים לא אומרת לי כאלו דברים...
אם דווקא מענין, אז אמרו לנו את זה: האחות של טיפת חלב, רופאת הילדים, הפיזיוטרפיסטית, במרפאה מסוימת באיכילוב שמתעסקת בנושא, א.א.ג. שהפנה לבדיקות גסטרו, והמנתח שלו, שום שוויגער או חברה לא היו גורמים לי לחשוב אם לצלם בגלל זה או לא, הוא פשוט מיניאטורי, נקודה.

אם הייתי מצלמת אותו מול משהו שיכל להוות כפרופורציה, הייתם רואים, אין לו בשר ברגליים בכלל, כשאני רוצה "לצבוט" אותו שם, אני צובטת עצמות, ככה ם בזרועות הידיים.

• הוסף לסימניות
אני מתארת לעצמי שאת הדאגות והבירורים הרפואיים אתם עושים ובגדול.
וכל צלמת מתחילה יודעת כמה אפשר "לשקר" בתמונות (ילד מחזיק ביד שמש שוקעת..וכו').
אז גם פה אפשר "לבלף" לתמונה מוצלחת.
את יכולה להשעין אותו על משהו מאחור, וגם לתת לו "לטבוע" בקייק סמאש - הרי זו מטרת התמונה, לא?
ולנטרל כל דבר שיראה את הפורפורציות האמיתיות (אם את רוצה מזכרת לכמה היה קטנטן - תנציחי את זה בתמונות אחרות).
ועם תמונת קייק סמאש או בלי תמונת קייק סמאש- שתהיה לך המוןןןןןן נחת מהבונבון המתוק הזה!!!!

• הוסף לסימניות
זה הקטן גדול יהיה
את יודעת כמה אנשים שאני מכירה היו נראים נורא כשהיו קטנים
כולל חבילת הפחדות מכל סוג שהוא.

החיוך והניצוץ בעיניים- זה מה שהוא,
ומשם רק יגדל ויתפתח
אני מאחלת לך שעברו "העשיר" ישאר ברשומות הרפואיות שלו בלבד בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה