בן שנה כבן חצי שנה ((מקסימום)

• הוסף לסימניות
שושיה, הוא מתוק מתוק מתוק. החיוך שלו כובש. הרזון - בעז"ה מום עובר. התמונות- נו, יש דברים שובים יותר בחיים.

כשיגדל עוד קצת, ויהיה יותר יציב, תעשי תמונות וקייקסמאש וכל מה שבא לך. אפשר באיחור, גם קרבן פסח היו שהקריבו באיחור כי לא יכלו זמן....לא?

העיקר שיהיה בריא.
כל השאר, שטויות.

קחי ת'מילה שלי כאן. מבינה מה אני אומרת.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לבדוק אלרגיות- ציליאק וכאלו
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
שושיה אל לחץ, גם התינוקת שלי בת שנה שוקלת 6.6, והכל בסדר ב"ה, מאד נהנים מהמניאטוריות שלה - זה מגביר את המתיקות אחרי כל השמנמנים
לא סותר לבדוק שאוכלת את כל אבות המזון , בדיקות דם תקינות וכו

• הוסף לסימניות
קודם כל, הוא מתוק!!
שנית, אולי כדי לצאת ידי חובה :) תעשי עכשיו, ואח"כ תעשי שוב, לאות ציון על כך שהשמין.
כשיהיה גדול תראי בע"ה לאשתו את ההבדלים..

• הוסף לסימניות
חוחי, הילד עבר בדיקות צליאק ובינתיים הבדיקות הראו שאין נוכחות (אבל זה היה לפני שאכל דגנים) בדיקת אלרגיות ביצעתי לו כשהיה בן 3 ח' מסיבות אחרות לחלוטין (לא ידעתי אז על כלום) ונראה לי אם יש כזה דבר שהוחא אלרגי לתפו"א כי מייד אחרי שהוא אוכל הוא משלשל נורא במשך שלושה ימים, ולפעמים גם מקיא.
זה נראה לי מוזר כי מעולם לא שמעתי על אלרגיה לכזה דבר, אבל אם הוא אוכל כל דבר ולו המכיל הכי טיפה של מוצר העשוי מתפו"א מייד אח"כ רואה תוצאות-אה וזו הפחמימה שכמובן הוא הכי אוהב ומוכן לאכול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;n5042195:
חוחי, הילד עבר בדיקות צליאק ובינתיים הבדיקות הראו שאין נוכחות (אבל זה היה לפני שאכל דגנים) בדיקת אלרגיות ביצעתי לו כשהיה בן 3 ח' מסיבות אחרות לחלוטין (לא ידעתי אז על כלום) ונראה לי אם יש כזה דבר שהוחא אלרגי לתפו"א כי מייד אחרי שהוא אוכל הוא משלשל נורא במשך שלושה ימים, ולפעמים גם מקיא.
זה נראה לי מוזר כי מעולם לא שמעתי על אלרגיה לכזה דבר, אבל אם הוא אוכל כל דבר ולו המכיל הכי טיפה של מוצר העשוי מתפו"א מייד אח"כ רואה תוצאות-אה וזו הפחמימה שכמובן הוא הכי אוהב ומוכן לאכול

אלרגיות יש להכל!, ואם מצאתם את הסיבה - מצוין!

• הוסף לסימניות
זו לא הסיבה, האלרגיה התגלתה ד"א, הוא רזון כי הוא לא בדיוק מוכן להכניס לפה שלו מוצקים. הוא מקיא, משתנק, וגם נהיה שבע אחרי 2 ביסים

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לכם לפנות לגסטרואנטרולוג שמומחה לתינוקות -ואולי אפילו להגיע למרפאה להפרעות אכילה בתינוקות, בבה"ח שניידר

• הוסף לסימניות
אנחנו הולכים לגסטרואנטרולוג באיכילוב, לפי המלצת עסקן רפואי

• הוסף לסימניות
שתהיה לכם רפואה שלמה וישועות בקרוב!!! והרבה נחת מהמתוקון הזה!! (וגם מהאחים שלו - אם יש)

• הוסף לסימניות
הייתי מחכה שישב יותר יציב בשביל הסמאש

העיקר יומולדת שמח
והמון בריאות!
:)

• הוסף לסימניות
את גרה בצפת?
נראה לי שזיהיתי אותו היום במעון...

• הוסף לסימניות
הוא נראה חמוד מאד ובכלל לא רזון מלחיץ כמו שאת מתארת...
אני יכולה לספר לך שהבן שלי בדיוק נהיה בן שנה, הוא גם נולד 3.9, והוא עדין לא הגיע ל8 קילו... והוא גם גבוה.
אני חושבת שבגלל מה שעברתם את מסתכלת עליו כחולה ולא כשיר, ואני מבינה שאנשי מקצוע הם אלו שאומרים לך את זה,
אבל רק שתדעי שהתינוק שלי בדיוק כך והוא לא מטריד אותי בכלל, למרות שכשאני מחזיקה אותו באזור בית החזה אני מפחדת להכאיב לו בצלעות...
אף אחד שראה אותו לא הופתע לשמוע שהא בן שנה, ההיפך- שאלו אם הוא רק בן שנה.

זה היה רק כדי שתדעי שהוא לא כל כך חריג, וה׳ יעזור שתראו אותו גדל ומתפתח במהירות ובשמחה!
לגבי הצילומים... אם את רוצה לצלם אותו, תעשי לו תמונות כלשהן. גם בזחילה הם כל כך חמודים! אם היתה לי אפשרות כלכלית, הייתי מצלמת כל חודש, הם אף פעם לא משעממים מדי בשביל אמא שלהם! ואפשר לצלם קייק סמאש בזחילה, תתאימי את הגובה של העוגה, והוא יצליח לחסל אותה גם כך... תספרי לצלמת מראש כדי שתחשוב איך לצלם בדרך שונה ומתאימה עבורכם.

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;n5042195:

הבן שלי היה אלרגי לגזר (וקיבל אסטמת העור בעקבות זה) הפסקנו לתת לו גזר והעור חזר להיות חלק.
קיבל בטעות גזר וחזר לו,
אחרי תקופה של חצי שנה שהתנזרנו ניסינו לתת שוב ולא קרה כלום.

• הוסף לסימניות
אני לא גרה בצפת... ואני לא שולחת בחיים (0בעז"ה) ילדים למעון, עבדתי שם כשנה, הספיק לי בשביל כל הדורות הבאים...
הוא בבית, אנחנו כל הזמן נוסעים איתו ולא שווה לי להכניס אותו לגן, חוצמיזה שהוא פשוט מאיר לי את היום, וכזו נשמה טהורה קשה לי לתת למישהו אחר להנות ממנה.
אני משתגעת מאהבה כשהוא מושיט לי זוג זרועות דקיקות כשאני עוברת באיזור וקורא לעברי "...מא" אני לא מתאפקת מלחבק אותו.

יוזרית, בכל מפגש משפחתי מבקשים ממני לפרט מה הוא אכל במהלך הימים האחרונים, כי איך זה יכול להיות שהוא כ"כ רזון וקליל (הראש משקר, כל הזמן אומרים את זה, בפרט שרוב המשקל שלו מתרכז בראש הגדול והכבד שלו)
היינו בבדיקות במרפאה אחרת שם שלחה אותנו רופאה מומחית בתחום ל-11 מכונים שונים!!!!!!!!!!! כדי להבין מה עובר עליו.
היא טוענת שיש בעיה, בבירור, השאלה היא, מה הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה