• הוסף לסימניות
איך עדיף, הש"ל, או הצבעוני?

קבצים מצורפים

• רגיל.jpg
    רגיל.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 27
  • של.jpg
    של.jpg
    KB 31.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
שחור לבן
וכן הייתי נותנת קונטרס יותר

• הוסף לסימניות
מלבד התאורה הדרמטית, גם המבט שלו כך, ביקשתי ממנו בכוונה למחוק את החיוך (רק מההלם הוא נמחק...:)) ולהנמיך את הראש, ואז להישיר מבט אלי.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הצבעוני, למרות שלא הייתי קוראת לו צבעוני. אין פה שלל צבעים, מה שעושה את זה בדיוק טוב. יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
לטעמי לא זה ולא זה
תאורה דרמטית זה כן,
תאורה טובה זה לא.
יש בעיה עם הפאות שמטילות צל מטריד על הפנים, חסר איזון תאורתי בחלק השמאלי של הפריים, והמבט המושפל מתאים למי שקיבל תפקיד בסרטון של דאע"ש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2140785:
לטעמי לא זה ולא זה
תאורה דרמטית זה כן,
תאורה טובה זה לא.
יש בעיה עם הפאות שמטילות צל מטריד על הפנים, חסר איזון תאורתי בחלק השמאלי של הפריים, והמבט המושפל מתאים למי שקיבל תפקיד בסרטון של דאע"ש.
לא חיפשתי את האיזון, זו היתה המטרה בתאורה, תאורה טובה היא לא מה שלימדו אותנו משחר נעורינו, היינו, תאורת רקע+תאורה ראשית+תאורת מילוי+תאורה אחורית= תאורה נכונה= פריים טוב,
גם את אלו אני עושה באירוע, אבל לפעמים קצת צריך לצאת מהמונוטוניות, ולעשות דברים שונים.
המבט לא מושפל, הראש מוטה מטה, אבל העיניים מישירות מבט, מה שנותן למבט תחושה יותר חודרת.

• הוסף לסימניות
זה אולי מתאים לתמונה של דיסק לאלבום של זמר, אך כאיש פשוט אני לא מתלהב מכזו פוזציה של תמונה בהקשרה הנוכחי...

• הוסף לסימניות
לא הייתי מזמינה את הצלם הזה לבר מצוה של בני בגלל התמונה הזאת אלא בגלל תמונות אחרות שאני רוצה לראות באלבום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה