• הוסף לסימניות
הרבה אנשים, הרבה השקפות.
הרבה צורות חינוך, הרבה שאיפות.

לא כל מה שטוב לי טוב לך
לא כל מה שאת עושה/חושבת מכריח גם אותי לחשוב

דבר אחד כן משותף לכולנו וזה שגם כשיש להגיד משהו לשני וזה לא משנה אם מחמאה או הערה/גערה/(שימי פה מה שאת רוצה) יש צורה לעשות את זה כדי להפיק מזה תועלת ושזה באמת ישמע אומנם לא בהכרח יתקבל אבל בוודאי ישמע ולא יעורר דחיה לא רק אליך אלא לכלל הציבור

נ.ב. תודה ליוסי מור שדואג לנו לפורום נקי וורוד.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לעלות לפורום עוד תמונות כאלה יפות... ואם
את מעונינת להגיע בשביל זה עד עיר גדולה הקרובה לדרום הארץ...
אני מוכנה לנדב לך את הבת שלי לשעה- שעתיים... (בת חודשיים.)
:p:p:p
במילה אחת- מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תמונות נהדרות!

השניה כמובן היא הטובה בסט.

הייתי מעדיף את הראשונה בקומפוזיציה מאוזנת, מידי הרבה שטח מת למעלה שלא תורם כ"כ לתמונה, מעבר לכך נוצרה איזו הילה שחורה על מסביב הרקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;603329:
תמונות נהדרות!

השניה כמובן היא הטובה בסט.

הייתי מעדיף את הראשונה בקומפוזיציה מאוזנת, מידי הרבה שטח מת למעלה שלא תורם כ"כ לתמונה, מעבר לכך נוצרה איזו הילה שחורה על מסביב הרקע.

את ההילה הוספתי

• הוסף לסימניות
מדהים בכל קנה מידה!!
(השיער על היד קצת מפריע חשבתי שמשהו מצויר שם....)
רק תסבירו לי איך יולדת אחרי 6 ימים רצה עד ביתר בשביל תמונות, נשגב מבינתי.
באמת חבל שאת לא במרכז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;603553:
מדהים בכל קנה מידה!!
(השיער על היד קצת מפריע חשבתי שמשהו מצויר שם....)
רק תסבירו לי איך יולדת אחרי 6 ימים רצה עד ביתר בשביל תמונות, נשגב מבינתי.
באמת חבל שאת לא במרכז.

היולדת מירושלים ולא מהמרכז אבל גם לא חסר כאילו מהמרכז שבאות פחות משבועיים אחרי לידה.
זה אנשים שמאוד חשוב להם התמונות.

• הוסף לסימניות
יופי של סט !

אחת אחת משו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;603677:
מיוחד.
התמונה עם הערסל מדהימה!

אין ספק.
תמונות ויצירתיות שחבל"ז.

• הוסף לסימניות
תמונות חבל"ז...ההיא עם הערסל פשוט מדליקה!!!

• הוסף לסימניות
יופי של תמונות.

בחיים לא הייתי נותן למישהו לצלם את הילד שלי בארסל כזה, נראה כאילו הוא עוד שניה יכול ליפול..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mikiwe;604866:
בחיים לא הייתי נותן למישהו לצלם את הילד שלי בארסל כזה, נראה כאילו הוא עוד שניה יכול ליפול..
>>>
נכתב ע"י photosbyrik;602820:
בצילום על העץ היה ממש מיתחת פוף שהוצאתי בעריכה וגם האמא היתה שם והתינוק היה בטוח ב100%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה