• הוסף לסימניות
הוא היה תינוק מאוד רגוע.
כל התמונות צולמו עם סופטבוקס.
בצילום על העץ היה ממש מיתחת פוף שהוצאתי בעריכה וגם האמא היתה שם והתינוק היה בטוח ב100%
תגובות בשמחה.
ריקי

קבצים מצורפים

• IMG_2046.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 42
  • IMG_2041.jpg
    KB 438.2 · צפיות: 51
  • IMG_2036.jpg
    KB 358.8 · צפיות: 39
  • IMG_2111.jpg
    KB 177.1 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
היית צריכה לכתוב בכותרת - זהירות, תמונות קשות לצפיה... :)

מתוק מדבש!!

• הוסף לסימניות
וואו, זה ממיס את הלב!
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
אומנות הצילום במיטבה! האם מגיעים אליך לצילום רק ילדים יפהפיים או יש משהו בצילום שלך שהופך כל מצולם ליפהפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;602855:
אומנות הצילום במיטבה! האם מגיעים אליך לצילום רק ילדים יפהפיים או יש משהו בצילום שלך שהופך כל מצולם ליפהפה?

גם וגם :)

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!

יש לי מדף עם בגדים לגיל הזה שלא בשימוש ואשמח לתרום אותם... או שמא בסולם העדיפויות נמצאות תמונות הסטודיו לפני הבגדים. ;)

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, זו עם הערסל ממש חלומית והרקע שם מדהים!

• הוסף לסימניות
משגע!!!
ואיך הצלחת לדאוג שכל התמונות יהיו גם צנועות וגם טבעיות? כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
ואוו

• הוסף לסימניות
מהמם מהמם!!
(למה את לא גרה במרכז? :( )

• הוסף לסימניות
צילום יפה
רעיונות יפים/מפחידים
6 ימים זה לא קצת הורס את התמונות?
לא יודע מה אתכם אבל המצב של העור לא נראה הכי יפה שבעולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;602967:
מהמם מהמם!!
(למה את לא גרה במרכז? :( )

הארץ שלנו לא גדולה... יש לי הרבה לקוחות מהמרכז...
נכתב ע"י trew;602977:
צילום יפה
רעיונות יפים/מפחידים
6 ימים זה לא קצת הורס את התמונות?
לא יודע מה אתכם אבל המצב של העור לא נראה הכי יפה שבעולם

אני אישית חושבת שהאור שלו מושלם ולא מפריעה לי שיש לו שערות.

• הוסף לסימניות
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש זה איך שהזערוריים הבאלו משתפים פעולה עם הפוזות שלהם.
זיס. ממש זיס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה