כללי בנוגע לאתרי תמונות

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע?
האם כשאני רוכשת תמונה בכסף מלא ממאגר תמונות כלשהוא, זכויות השימוש בתמונה נשארות לי לתמיד?
כלומר: אם יש לי תמונה שרכשתי בעבר ואני רוצה להשתמש איתה למטרה נוספת, נגיד ללקוח חדש, יש אפשרות, או ששילמתי על זכות שימוש בתמונה באופן חד פעמי?
יש מישהו שמתמצא באותיות הלועזיות הקטנות? משום מה לא מתחשק לי להסתמך על התרגום הרעוע של גוגל.... אשמח אם מישהו שיודע באמת יוכל להאיר את עיני בעניין.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש שני סוגי רשיונות לתמונות 1 רישיון royalty free והקיצור rf רשיון הזה הוא חופשי ורב פעמית ובלתי מוגבל

2. רשיון righn manged והקיצור שלו rm זה כן מוגבל לשימוש וכצריכם לשלם עוד פעם על שימוש נוסף ועל ריבוי הפעמים שישתמשו עם התמונה
רוב האתרים הנפוצים שאטרסטוק אייסטוק מוכרים רעם רשיונות royalty free ויש שמוכרים גם תמונות עם רשיון righn manged לדוגמ' geety images

סוגי רשיונות מופיעם בדרך כלל באותיות גדולות בדף הבית של האתר או עם הקיצורים rf או rm בקטן באינפרומציה של התמונה

• הוסף לסימניות
אלגנט, תודה רבה על ההסבר הברור!

יש המלצות על אתר תמונות?
אשמח אם יש אתר שמסתדר עם החיפוש עם המילים no wife (מישהו כאן נתן רעיון כזה אי פעם, אולי במילים אחרות...) אחרי מילת החיפוש, כי אני ניסיתי פעם אתר כלשהו ולא תמיד הוא הבין מה כוונתי.......
והאם יש אתר נקי יותר מאחרים? או שכולם אותו דבר :( ?
כמו"כ, האם המחיר שאייסטוק ושות' גובים עבור תמונה, יקר בצורה משמעותית מאתרים אחרים (fotolia לדוג', ועוד כמה..) והאם זה משתלם מבחינת איכות התמונה וקיצור זמן החיפוש (הזמן שלי גם שווה כסף... :cool: )

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
מותר להקפיץ?? :rolleyes:

התשובות שלכם חשובות לי מאוד, תוכלו לייעץ בבקשה מנסיונכם??

• הוסף לסימניות
למירי, סליחה על שאלתי שאינה תשובה בשבילך, אך עוסקת בענין דומה.

גם אני רוצה לשאול בנושא זה, האם יש אתר איורים וקטוריים חמודים, חינמי? מישהו אמר לי על אתר www.fordesigner.com
אבל אחרי שהורדתי גיליתי כי השמוש חינמי רק ללימוד, ואם אני רוצה להשתמש למטרה אחרת עלי לפנות לבעל האתר, כנראה שאינו חינמי.
האם יש למשהו אתר נקי של איורים וקטוריים חינמיים?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה