בנוגע לסינון אינטרנט

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע על שירות הסינון אתרים של נטוויז'ן

האם זה משהו ברמה של נתיב ורימון או שזה סתם איזה אנטי ספאם

• הוסף לסימניות
תלוי איזה סינון!

אם תבקש "בקרת הורים" אז תקבל סינון של מורשת (בתוספת תשלום חודשי קבוע)

ולשאלה המתבקשת: מה ההבדל בין מורשת רימון ונתיב?
אפשר לכתוב הרבה, אך צריך להיזהר מאוד מלשון הרע והוצאת שם רע.

• הוסף לסימניות
אם אתה שואל על סינון של נטויז'ן הרגיל (לא החדש המיוחד לחרדים, שאינו מוכר לי) - שומר נפשו ירחק! (מנסיוני האישי העגום)

• הוסף לסימניות
אין משהו שבאמת מסנן כמו נתיב

• הוסף לסימניות
לי יש את הסינון של נטוויז'ן, לפני שהוספנו את השירות - זה היה זוועה, קפצו לנו אתרים גם בלי רצון...אך זה לא כמו נתיב שסגור ממש, אלא מסנן מה שבפינו נק' מתחת לכל ביקורת...
מה שבטוח שהשליטה העצמית היא הכי עובדת......

• הוסף לסימניות
נתיב יותר טוב משליטה עצמית.
(אל תאמין בעצמך עד יום מותך)

• הוסף לסימניות
אין כמו נתיב שגם אם מאד צריך איזה אתר אין לך אפשרות לפתוח בלעדיהם מה שברימון אתה יכול לעבור לדרגת סינון שניה וכו' שלא לדבר על אחרים

• הוסף לסימניות
המלצתי: אל תתפשר על הטוב ביותר, בלע"ז: נתיב!

את כל השיקולים הכספיים וכו' שים בצד. הנפש שלנו יקרה יותר מכל! רבותינו אסרו את המחשב, ולעוסקים בכך לצרכי פרנסה, שצריכים את המחשב, באו נתיב ועזרו בעניין.

ו... לא! אין לי אינטרסים וגם לא מניות וגם בן דוד של השכן שלי הוא לא המנהל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה