בנוגע לעדשות

• הוסף לסימניות
שלום
שמי מיכאל ורצוני להתחיל לעסוק בצילום אירועים!
קניתי מצלמה עם פלאש אך ללא עדשות!
הציוד שיש לי זה ניקון d2x עם פלאש sb600 ועכשיו ברצוני לרכוש עדשה רחת טובה לאירועים !
ההתלבטןת בין ניקון 17-55עם 2.8 קבועמה דעתכם עליה ועד כמה המקבילות של טמרון או סיגמה מתקרבות לאיכותן?
הטמרון עולה 2000 וביד שניה זה 1400. הניקון חדשה הכי זול זה 6500 ויד שניה זה 4200.
כמובן שהתקציב שלי הוא לא משהו אך שאלתי עד כמה שווה לי לחכות ולהדחק ברמה כלכלית ע"מ לרכוש עדשה מסוימת..?

• הוסף לסימניות
אישית אני חושבת- שכדאי יד ראשונה, עם אחריות כמו שצריך, או לפחות יד שניה מחנות כמו פוטו פילם בת"א, כדי לדעת שזה עבר בדיקה, וזה תקין ועובד טוב.
כי כיום זה חיישן, וחיבורים , אתה יודע, לא כמו פעם. זה צריך לעבוד פיקס, אחרת סתם...
(לגבי סוגי העדשות, אני בורה... >מסמיקה קשות<)

• הוסף לסימניות
קח בחשבון שלצורך עיסוק בצילום אירועים תצטרך הרבה יותר ממצלמה פלאש ועדשה.

• הוסף לסימניות
אוקיי אבל אפשר להתחיל עם אירועי בר מצווה בכותל אירוסין בת מצווה וכו' לפני שצריך פלאשים רקעים וכו'..
בכל מקרה מה דעתך?

• הוסף לסימניות
עדיין תצטרך ציוד גיבוי..

לעצם השאלה - לא מבין בניקון
אבל תמיד אני נוטה לצד הציוד היותר מקצועי, אם כי במקרה שלך אולי תוכל להסתפק בעדשה זולה יותר ולקנות בהפרש סט זול כגיבוי.

קנית את הD2x יד שניה?

• הוסף לסימניות
גוף לבד ב2500
אני מרגיש צורך לציין שעדיין אין לי כ"כ מושג במה היא הרבה יותר טובה מהD300 למשל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;432380:
קח בחשבון שלצורך עיסוק בצילום אירועים תצטרך הרבה יותר ממצלמה פלאש ועדשה.

הכוונה (לענ"ד) היתה לידע ונסיון ולא לציוד.

• הוסף לסימניות
אני מתחילה עם גוף-עדשה-פלאש, ואני חושבת שזה סביר, צריך רק ביטוח טוב למקרה ש... (ח"ו) שיהיה כיסוי כספי ....
אפשר לעשות בוק של חתן/ברמצווה וכאלה גם בטבע, לא חובה רקעים ורפלקטורים כו', ואולי זה לא מושלם, אבל זאת התחלה....
(לדעתי האישית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;432394:
גוף לבד ב2500
אני מרגיש צורך לציין שעדיין אין לי כ"כ מושג במה היא הרבה יותר טובה מהD300 למשל?

תרשה לי לעזור לך
היא לא

הD300 עולה עליה בכל פרמטר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;432402:
הכוונה (לענ"ד) היתה לידע ונסיון ולא לציוד.

הכוונה היתה גם וגם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;432390:
כן ! מפתיע? קניתיה מחבר !

אז אתה מוכרח שיהיה לך גוף גיבוי. היא מן הסתם עבדה לא מעט וקרב היום שבו היא תרצה לנוח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה