בנושא האתגר השבועי "השתקפויות"

• הוסף לסימניות
חס ושלום! אף תמונה לא מפריעה לי.
להיפך אני לא בין אלה שמפריע להם שלא מצלמים לאתגר ובכלל התגובה שלי שציטטת בהודעתך היא תגובה לאחד שכן מפריע לו שלא מצלמים לאתגר. אני מבינה אותו אבל עדיין לא מסכימה. והבעתי את אי הסכמתי בהודעה.

מה ששאלתי הוא בעיקר כדי להבין את הכללים, כי בהחלט היו פעמים שנמנעתי להעלות תמונה שלי שהועלתה כאן בעבר, וכתוצאה מכך לא יצא לי להשתתף באתגר ההוא. ואם זה לא אחד מהכללים אז סתם חבל שאמנע מכך לחינם.
לכן חשוב היה לי להבין.

• הוסף לסימניות
ציטוט

נכתב ע"י מיכאל דב;834954:
כללים למשתתפים ולשאר הצופים:

ב. התמונה חייבת להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין תמונה שלא נחשפה בשלושת החודשים האחרונים.( אין להעלות תמונות שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
לחלופין..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;838989:
לקחתי השראה מאיזשהו צלם פעם אני לא זוכרת מיהו בכל אופן הוא פרסם חוברת יפהפיה ומרהיבה והנושא תפס אותי.
אולי ההשראה מכאן

• הוסף לסימניות
האתגר יסגר ביום שלישי 21.8.12 בשעה 20:00 .
(לפי מה שנכתב כבר בהתחלה......)

• הוסף לסימניות
אתגר שבועי

הרמה באתגר הנוכחי יכולה לתת ציון דרך משמעותי בהתקדמות המקצועית של החברים והפורום בכללותו!!
24 שעות אחרונות ... להזדרז:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה