עזרה בנושא כונן C

• הוסף לסימניות
ברשותכם אני רוצה לשאל לברר מקווה שהדברים יהיו מובנים ואשמח לדעת,
ובכן. אני רואה שהכונן C אצלי מלא ובעיקרון בהורדות שעל המחשב לא מתמלא מיום ליום.
וחוששני שזו קשור לוואצאפ שמותקן לי על המחשב. כיוון שמגיע אצלי תמונות וסירטונים בוואצאפ ואני פותח אותם כדי לראות וכמדומה לי שזה מה שממלא את הכונן C אלא שאם כן זה הגורם שממלא איני יודע איך לגשת למיקום שיש את ותם תמונות שמעלה מהוואצאפ כדי למחוק אותם שלא ימלא את הכונן C.
על כן אשמח לקבל את עזרת הציבור לדעת איך אני ניגש לאותו מיקום של התמונות שממלאים לי את הכונן C תודה.

• הוסף לסימניות
אולי תעשה חיפוש בכונן על שם של קובץ שאתה יודע שהורדת, כשתמצא תלחץ לחצן ימני-פתח מיקום קובץ.

או שתלך לתיקית תוכניות - program file
ואז תחפש whatsapp
ואז תחפש בתיקיה הזו מה מכיל את הקבצים שלך.

חוץ מזה תעשה חיפוש למצוא את תיקית הdownloads ותמחק שם

• הוסף לסימניות
בשורת החיפוש לרשום %TEMP%
יעלו לך כל קבצי הזבל של המחשב.
לעשות דליט, ושלום על ישראל.

תחזור לברך אותי. :)
כי אני שילמתי יופי יופי לטכנאי על הפעולה הפשוטה הזו.

• הוסף לסימניות
בשורת החיפוש לרשום %TEMP%
יעלו לך כל קבצי הזבל של המחשב.
לעשות דליט, ושלום על ישראל.

תחזור לברך אותי. :)
כי אני שילמתי יופי יופי לטכנאי על הפעולה הפשוטה הזו.
זה לא ימחוק לי דברים אחרים חשובים מביניהם?

מה לדוגמא זו קבצי זבל? כי בעיקרון התמונות והסרטונים שמעלה מהוואצאפ אינני צריך אותם, האם אפשר לראות את אותם תמונות שאני ידע שאותם מחקתי?
תודה

• הוסף לסימניות
זה לא ימחוק לי דברים אחרים חשובים מביניהם?

מה לדוגמא זו קבצי זבל? כי בעיקרון התמונות והסרטונים שמעלה מהוואצאפ אינני צריך אותם, האם אפשר לראות את אותם תמונות שאני ידע שאותם מחקתי?
תודה
עוד לא יצא שמחק לי דברים חשובים.
אבל אפשר פשוט לעבור על זה קודם.
מדובר על אלפי קבצים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה