דרוש מידע בנות של י"ג י"ד מלוסטיג ושרנסקי דחוףף!

• הוסף לסימניות
יש למשהי פרוספקט מסלולים שלהם?
בסמינרים הרישום עכשיו
בדיוק משהי שלחה אלי את המידעון
יש שם כל מיני התמחויות חדשות ומעניינות
אולי שווה להתקשר לבדוק

קבצים מצורפים

• מידעון שצ'רנסקי תשפו.pdf
    2.7 MB · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
מכירה בנות בשצרנסקי, אמרו לי ששנה הבאה חלק מהמסלולים מוכרים ללימודי תואר במכון לב
ובכללי הבנות שמה מאד אוהבות את המקום, רמה גבוהה גם בקודש

• הוסף לסימניות

שלום אני בכיתה יב ומחפשת לאיזה סמינר להמשיך שנה הבאה (לסמינר שלי אין המשך).​

אשמח לשמוע מידע לגבי המגמות שיש בסמינרים האלו מה הרמה הרוחנית ולימודית,סגנון בנות חרדי חרדי מודרני או הכל ביחד?,מה הווי הצוות , האם אתן נהנות שם או לא וכו.שמעתי שיש לשרנסקי סניף בבני ברק שנקרא ה"אוחזה" אשמח לשמוע מידע על המקום הזה גם
כמה שיותר תפרטו יותר טוב..חחח תודה.
היי אשמח לדבר איתך לגבי בית המורה אם נרשמת לשם

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה התקנון בלוסטיג ושרנסקי...
והאם יש לי סיכוי להתקבל לשרנסקי שהתעודה שלי לא משהו...(עכשיו החרטה מגיעה .... אחרי שזלזלתי בלימודים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה